lauantai 11. huhtikuuta 2015

1016 - Paint It Black


Tässä on ollut hiihtolomaa ja kaikenlaista joten jaksoselostusten kirjoittaminen on viivästynyt. Ja jos ihan rehellisiä ollaan niin tämän jakson kohdalla kirjoittaminen viivästyi myös siksi että jakso oli minusta aika tyhmä.Toki me saimme kuulla taas Deanin kamppailusta omantuntonsa kanssa, siitä miten hän haluaa ehkä elää toisenlaista elämää ja olla parempi ihminen mutta sitä me olemme kuulleet ennenkin. Ja toki tässä oli vahvana teemana myös se, miten joskus ainoa keino sovittaa menneet pahat tekonsa on antautua täysin jollekin itseä suuremmalle ja korkeammalle voimalle. Mutta senkin me olemme kuulleet ennen, ja paljon paremmin.Mutta koko kummitustarina oli niin käsittämättömän pöhkö ja niin ällistyttävän katsojaa aliarvioiva ettei tosikaan. On hämmentävää ajatella, että tällainen typerä ja millään tavalla mihinkään liittymätön tarina ylipäätään on päässyt käsikirjoitusseulan läpi. Miksi kesken Kainin merkin tutkinnan ja kaiken muun draaman meidän pitäisi olla kiinnostunut jostain italialaisesta kummitusnunnasta ja hänen rakkaussotkuistaan? Viimeistään siinä vaiheessa kun Sam selvitti mysteerin lukemalla Isabellan päiväkirjaa, pyörähtivät silmäni sellaista vauhtia ympäri että ne melkein tipahtivat päästä. Päiväkirja oli kirjoitettu selvällä englannin kielellä. Isabella oli italialainen ja kirjoitti päiväkirjansa 1520-luvulla. Miksi ihmeessä hän olisi kirjoittanut sen englanniksi? Koko juonikuvio oli kuin suoraan jostain kioskipokkarista.


Jakson ainoa kiinnostava tarina oli Rowenan ja Crowleyn alati jatkuva toistensa manipulointi. Crowley tietää kyllä miten käsitellä äitiään, mutta niin tietää Rowenakin miten käsitellä poikaansa. Ja kumpikin saa haluamansa. Crowley saa Rowenan luottamuksen ja Rowena saa käsiinsä itse päänoidan, joka hänet alun perin heitti ulos noitaneuvostosta. Ja meille selviää, että Men of Lettersillä on ollut paljonkin tekemistä noitien voimien ehtymisen kanssa. Mikä tämä kuvio tarkalleen ottaen on? Ja ovatko Men of Lettersit sittenkään täysin niitä hyviksiä? Eiväthän Sam ja Deankään ole.Pinnallisten huomioiden osio:

Nunnafantasioita? Kuinka rasittavan alhaista ja tavanomaista.


Isabella näytti häiritsevän paljon Iggy Azalealta. Ehkä sekin oli syy siihen miksi en ihan lämmennyt hahmolle.


Tämä takauma oli varmaan graafisin seksikohtaus Supernaturalissa aikoihin. Sitä seksiä on nähty tässä sarjassa viime vuosina aika vähän. Olisiko aika tehdä asialle jotain?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails