tiistai 30. joulukuuta 2014

1009 - The Things We Left Behind


Minä en oikein saanut otetta tästä jaksosta. Vaikka katsoin sen kaksi kertaa, en vieläkään ymmärtänyt miksi siinä tehtiin niitä ratkaisuja joita tehtiin ja mikä sen idea oli. Ilmeisesti tarkoitus on syventää teemaa siitä, millaista tuhoa enkelit aiheuttavat niiden ihmisten elämässä joiden kehon he valtaavat. Sekä lisätä joukkoon tavanomaista Supernatural-angstia vanhempien ja lasten välisistä suhteista. Mutta suoraan sanottuna se kaikki tuntui tässä kovin väkinäiseltä.

Claire Novak, joka on sinänsä ihan OK hahmo, tuntui tupsahtavan kuin tyhjästä ja vähän turhan helposti Castielin syliin. Clairen äiti ei viimeksi tuntunut ollenkaan siltä tyypiltä joka hylkäisi lapsensa mutta hänestä tehtiin sellainen tarinan takia. Muutenkin koko Clairen juonikuvio oli niin kovin alleviivaavan mustavalkoinen. Aina sitä kieroa Randy-hahmoa ja niitä naurettavan karikatyyrimäisiä mafiosoja myöten. Tässä mentiin ärsyttävästi siitä mistä aita on matalin ja uhrattiin hahmot tarinan eteen. En koskaan tykkää siitä kun näin tehdään.Hyviäkin puolia oli. Ensinnäkin, Rowena ja Crowley. Tai Fergus, kuten hänen äitinsä hänet alun perin nimesi. Ihan kamalia kieroja ketkuja molemmat, mutta juuri siksi niin mahtavia. Ja juuri siksi niin loistavat yhdessä. Kunhan nämä kaksi saavat sukuriitansa selvitettyä, niin varokaa vaan, he pistävät tuulemaan. Olen koko sarjan ajan sanonut, että Winchesterit ovat tärähtänyttä sakkia. Crowley ja Rowena tulevat kyllä hyvänä kakkosena.


Toiseksi, Kainin Merkki. Se on täällä taas, kamalampana kuin koskaan. Demoni tai ei, Dean on muuttunut raivoavaksi tappajaksi. Hän yritti turruttaa Merkkiä, yritti hukuttaa sen viinaan, ruokaan, huonoon huumoriin ja naisiin, mutta niin se vaan otti vallan ja pisti rähinäksi. Oi voi, Dean. :-( Toivottavasti Castiel ei joudu lunastamaan lupaustaan.Pinnallisten huomioiden osio:

Jimmy Novak on siis poissa. Hyvä että se tuli selväksi.Ketsuppiko vihannes? Ei ihan. :-)


Crowley pitää mutsiaan vankilassa viikkokausia. Hän on sillä tavalla tahdikas ja tyylikäs tapaus.Viikon sitaatti
Crowley: You said, you'd be back in a flash and then you disappeared, I was eight-years-old, eight!
Rowena: Oh now, you're being dramatic.
Crowley: I didn't even have a father!
Rowena: Of course you had a father. You were just conceived during a winter solstice orgy, and it's not like I was taking names.


Dean Winchester muka sanoi John Winchesterille vastaan mukulana? No ehkä kännissä CBGB:ssä. Ehkä. Vähän vaikea kyllä uskoa.


2 kommenttia:

  1. omasta mielestäni surkein supernaturalin viimeinen jakso ennen joulua. Suurin osa jaksosta vain Castielia ja Clairea jotka eivät minua pahemmin kiinnosta. Tuntuu että Jeremy Carver alkaa menettää otettaan tästä sarjasta. Kunpa Kripke tulisi takaisin niin saaataisiin sarja taas nousuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vähän samoilla linjoilla. Carverilla on ollut paljon onnistumisia mutta myös välillä todella outoja ratkaisuja. Eikä se Kripkenkään aikakausi mitään kultaista ollut, aika paljon huteja sinnekin mahtui.

      Poista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails