lauantai 6. joulukuuta 2014

1008 - Hibbing 911
Supernaturalissa on sivuhahmoja, joita on kiva nähdä silloin tällöin mutta jotka eivät välttämättä jää sen kummemmin mieleen. Kuten vaikka fanityttö-Becky. Sitten on sivuhahmoja, joita ei mielellään näkisi koskaan uudestaan, kuten vaikka Garth. Ja sitten on sivuhahmoja, joita rakastaa ja joiden näkeminen on aina yhtä suuri ilo, kuten vaikka Bobby. Tai ihana rouva sheriffi Jody Mills ja tämän jakson myötä myös rouva sheriffi Donna Hanscum, jonka tapasimme viimeksi jaksossa The Purge.

Rouvat sheriffit tapaavat sattumalta sheriffien seminaariviikonlopun aikana. jossa Jody on äärimmäisen vastentahtoisesti ja Donna puolestaan intoa täynnä. Kuinkas muuten? Lähistöltä löytyy ruumiita, ruumiit eivät ole ihan tavanomaisella tavalla kuolleita, naiset ryhtyvät yhdessä tutkimaan asiaa ja pian Donnalle selviää että maailmassa on mörköjä ja hirviöitä. Hänelle selviää myös että Sam ja Dean Winchester eivät olekaan FBI-agentit Criss ja Frehley ja että hänkin meinasi vuosi sitten joutua hirviön suihin.


Sam ja Dean ovat tutkineet Kainin merkkiä kotona bunkkerissa, mutta eivät ole toistaiseksi löytäneet mitään, mikä turhauttaa Deania. He liittyvät Jodyn ja Donnan seuraan oikeastaan vain saadakseen muuta ajateltavaa. 


Tutkiessaan juttua yhdessä Donna ja Jody muodostavat pikkuhiljaa tiiviin ystävyyden, joka kaikesta päätellen tulee jatkumaan vielä pitkään. He ovat loistava pari, täydentävät toisiaan.


Jody on pulinat pois-tyyppinen toiminnan nainen jolla on kuitenkin hyvin lempeä ja rakastava puoli. Hänhän huolehtii yhä viime kaudella suojatikseen ottamasta Alexista, joka on aika villi teini vaikka onkin jättänyt vampyyrien palvelemisen sikseen. Donna on puolestaan pehmeämpi ja ystävällisempi ja siksi niin hyvä sheriffi. Hän saa ihmiset puolelleen ystävällisyydellään ja iloisuudellaan mutta valitettavasti jotkut myös kävelevät hänen ylitseen. Kuten mulkku eksä Doug, jonka Jody pistää ikimuistettavaksi järjestykseen. Molemmilla naisilla on ristinsä kannettavanaan, mutta juuri siksi he ovat hyvä työpari.


Viikon hirviö ei sinänsä ollut kamalan erikoinen, se oli pesällinen vampyyreja jotka yrittivät pakottaa kaidalle tielle eksyneen entisen johtajansa takaisin ruotuun. Mutta kuten parhaimmissa viikon monsteri -jaksoissa, itse hirviö ei ole niin tärkeä vaan tarina sen ympärillä on. Kainin merkki vaivaa Deania muutenkin kuin henkisesti, se on selvä. Demoni-Dean ei todellakaan ole vielä poistunut keskuudestamme. Tämä on hyvä siinä mielessä, että se tarina jäi ärsyttävästi kesken. Huono siinä mielessä että sydämeni särkyy taas.


Ensi viikon jälkeen siirrymmekin sitten talvitauolle. Siitä tulee arvatenkin pitkä.

Pinnallisten huomioiden osio:

Jos Supernaturalin spin-off sarjaa suunnitellaan, niin se pitää tehdä näiden naisten kanssa. Tai sitten nuoresta John Winchesterista. Mutta sheriffit Jody ja Donna selivttelemässä yliluonnollisia rikoksia? Se olisi timanttia.


Innostunutta porukkaa täällä seminaarissa. :-D


Minä en yleensä harrasta tällaisia paritusfanituksia, mutta minun on nyt sanottava että Samin ja Jodyn välillä on jotain kipinää. Sam nyt on yleensäkin vanhempien naisten mieleen ja Jody on hyvin viehättävä nainen. Lisäksi, Jody soittaa yleensä aina ensin Samille. Ei Deanille. Tässä on potentiaalia, eikö teistäkin? Mutta jos siitä ei tule mitään, niin hyvä niinkin.


Dean ja koiranpentusilmät.


Tämä ruumis on upea. Ihanan ällöttävä!


Kyllä, asemyyjämies. Naispuoliset sheriffit ovat erityisen kiinnostuneita siitä, miten söpö ja kevyt ase on. Hölmö. :-)


Viikon sitaatti:
Donna: Shut the front door.
Uusi ilmaisu, jonka otan heti käyttöön.Jody muistelee teinivuosien poikaystäväänsä kaiholla.
"Drove a motorcycle. Smelled like..." Ja sitten tämä ilme.
Minä haluan mennä naimisiin Jody Millsin kanssa ja saada hänen vauvojaan.


Pahikset puhuvat pahoista suunnitelmistaan, eivätkä toteuta niitä. Sillä aikaa vangit pakenevat. Kuinka tylsän tavanomaista.


Jos ette tee sitä vielä, seuratkaa Kim Rhodesia ja Briana Buckmasteria Twitterissä. Lupaan, ettette pety!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails