lauantai 17. toukokuuta 2014

0922 - Stairway to Heaven
Dean on sekaisin ja täysin raivonsa ja tappajaviettinsä hallitsema. Sen verran minä sain tästä jaksosta irti, mutta en oikeastaan mitään muuta.


Minulla ei vieläkään ole hajua mitä enkelit oikein tekevät. Ensin ne eivät ole Matatronin puolella, sitten ne palvovat Castielia ja sitten ne ovat taas Metatronin puolella. Päättäisivät jo. Koko Castielin nostaminen johtajaksi on minusta todella hätäisesti ja oudosti rakennettu kuvio, joka mureni yhtä hätäisesti ja oudosti.


Miksi Tessa oli yhtäkkiä liittynyt enkelien riveihin? Mikä oli hänen funktionsa tässä jaksossa? Muuta kuin kuolla ja muistuttaa Deania siitä että tämä on sisimmässään tappaja? Ja miksi tämä sarja kokee taas tarpeelliseksi tappaa yhden kiinnostavan naishahmon?


Metatron hahmona ja hänen suunnitelmansa taas eivät jaksa liikuttaa minua ollenkaan. Hämmentävää, miten tästä hahmosta ei ole saatu rakennettua yhtään kiinnostavampaa. Hän ei ole kiinnostava edes nilkkinä, ainoastaan todella rasittavana.


Ainoat kiinnostavat asiat ovat enää Dean ja Kainin merkki joka on sitä ahdistavampi asia mitä enemmän sitä ajattelee, Samin suhtautuminen veljeensä sekä Gadreel, jonka toivon totisesti selviävän ensi kaudelle. Minua kiinnostaa hänen tarinansa ja se, että hän on selvästi liikkeellä vilpittömin aikein.


Yksi jakso tätä kautta jäljellä. Toivotaan että edes siinä on jotain potkua.

Pinnallisten huomioiden osio:

Miksi Sam pitää asetta tyynynsä alla bunkkerissa, jonka pitäisi olla turvattu kaikilta hirviöiltä? Vanhasta tottumuksesta? Vai siksi että jollain tasolla hän pelkää veljeään?


Agentit Spears ja Aguilera. Ei mennyt ihan nappiin, Castiel.


Viikon sitaatti
Sam: You hold roll call?
Castiel: They like to hear me say their names.
Dean: I know a couple of women like that.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails