torstai 13. maaliskuuta 2014

0915 - Thinman

Ghostfacersit ovat palanneet. Jee, sanoisi joku joka en ole minä. Minusta Ghostfacersit ovat aina olleet hauska pikku mauste silloin tällöin nautittuina. Nauroin heidän kohellukselleen Hell House -jaksossa ja hihittelin heille Ghostfacers-jakson aikana. Mutta en minä heitä usein jaksa katsoa.


Jonkun mielestä oli hyvä idea rinnastaa Edin ja Harryn keskinäiset suhdekiemurat Samin ja Deanin vastaaviin. Minulle tämä idea ei kuitenkaan toiminut siitä syystä, että Ed ja Harry eivät ole minusta kiinnostavia. He eivät ole kokonaisia hahmoja, he ovat juonellisia välikappaleita. Sam ja Dean sen sijaan ovat kiinnostavia, kokonaisia hahmoja joiden välistä suhdetta olen seurannut jo kohta seitsemän vuotta. Lisäksi tapa, jolla asiaa tässä käsiteltiin oli tavattoman alleviivaava ja ärsyttävästi katsojaa aliarvioiva.


Itse juonikaan ei ollut sieltä erityisimmästä päästä, vaikka onhan se sanottava että netti on täynnä kaikenlaisia ääliömäisiä huijauksia ja huomionkipeitä narsisteja. Thin Man ei kamalasti pelottanut minua ja loppuratkaisu tappeluineen oli kovin tavanomainen.


Ensi viikolla tapaamme taas Crowleyn, sitä tulee varmaan kiinnostavaa.

Pinnallisten huomioiden osio:

Autopornoa. Pitkästä aikaa.


Kaikesta huolimatta minun on pakko myöntää että Deanin loputtoman kettuuntunut suhtautuminen Ghostfacerseihin jaksaa aina huvittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails