maanantai 3. maaliskuuta 2014

0914 - Captives

Muistatteko ne ajat kun Sam ja Dean riitelivät ja sitten maagisesti sopivat riitansa heti seuraavassa jaksossa? Näin ei tällä kertaa käy. Sam ja Dean ovat yhä riidoissa. He puhuvat toisilleen ja työskentelevät yhdessä, mutta kaiken muun ajan he viettävät erillään, omissa huoneissaan mököttäen. Tämä on vakavaa mutta toivon, että tämä selvitetään tyydyttävällä tavalla.


En vieläkään näe Samin ja Deanin riitelyä ja välirikkoa pahana asiana tarinan kannalta. Pahalta sitä tuntuu katsoa, mutta minä olen sitä mieltä että tämä riita täytyy käydä ja molempien poikien on opittava siitä jotain ja kasvettava ihmisinä.


Iloisempi uutinen sitten on, että Kevin palaa kuviohin. Kummituksena tosin, ja vain niin pitkäksi aikaa jotta hän saa Samin ja Deanin pelastamaan äitinsä Crowleyn asettamasta vankilasta. Hän tietää myös kertoa että kaikki kuolleet ovat joutuneet limboon. Taivaan portit on suljettu myös heiltä. Profeettanahan Kevinille olisi itsestään selvä pääsy taivaaseen.


Rouva Tran on pitkästä vankeusajasta huolimatta yhtä kova mimmi kuin ennenkin ja osoittaa, ettei hänelle kannata ryppyillä. Älä koskaan aliarvioi Tiikeriäidin mahtia.


Sillä välin, ikään kuin kokonaan toisessa jaksossa tai sarjassa, Castiel ottaa yhteen Bartholomew-enkelin kanssa. Bart on kamalan ylimielinen ja inhottava tapaus, mutta Castielin käsittelyn jälkeen myös kuollut sellainen.


Pakka sekoittuu niin että nyt monet enkelit haluavat seurata Castielia ja nousta hänen avullaan kapinaan. Mitäköhän siitäkin tulee?


Mielenkiintoisista teemoistaan ja muutamasta hyvästä kohtauksesta huolimatta tämä jakso ei ihan kolahtanut. Sen kaksi tarinaa tuntuivat kuten sanottua olevan täysin irrallaan toisistaan ja tapahtuvan kokonaan eri ajassa. Enkelien keskinäiset kahnaukset eivät myöskään jaksa kiinnostaa minua kovinkaan paljoa ja näin ollen kyseinen tarina oli minusta tylsää katsottavaa. Koko jaksoa vaivasi eräänlainen irrallisuuden ja jäsentymättömyyden tunne, joka teki siitä hämmentävää ja vähän ärsyttävääkin katsottavaa.

Pinnallisten huomioiden osio:

Maaginen kahvinkeitin. Jonka Dean otti mukaan Crowleyn vankilaan. Siis kahvinkeitin. Kuuluukohan sarjaan myös leivänpaahdin ja mikroaaltouuni?


Keviniä tuskastuttaa kuunnella Deanin itsesääliä. No ketäpä ei?


Tuo Crowleyn apulainen oli ihme outo hiippari. Hyvä että kuoli.


Onko tuo iPod pinkki vai tummanpunainen? Tästä on käyty keskustelua Twitterissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails