perjantai 3. tammikuuta 2014

Loki voitti Castielin VH1-kanavan äänestyksessä

VH1-kanavan äänestäjät ovat sen päättäneet.

Loki on vuoden 2013 kuumin yliluonnollinen fiktiivinen hahmo ››

Though the Vampire Academy fans made a good run of it at the beginning (we’re sure they’ll have better luck in 2014, when the movie is actually out!), and Supernatural’s devotees worked hard to drum up support for angel Castiel, in the end, they weren’t even close. With 170,402 votes cast from 135 countries (and, wow, Loki is huge in China), Hiddleston’s minions accounted for 44 percent. Castiel was in second place with 29 percent, and dark horse Ichabod Crane of Sleepy Hollow snagged third place with 11 percent.
Nyt voitte ottaa aseenne esiin ja rynnätä kotiini raivon vallassa, sillä myönnän että tämä on aivan oikea tulos. Tom Hiddleston, ja hänen myötään Loki, on niin kuumaa kamaa, että ihan hiki tulee. Castiel on minusta hahmona kiinnostava mutta seksuaalisessa mielessä hän ei ole saanut viisareitani värähtelemään.


1 kommentti:

  1. Oikein!! Tom Hiddleston ja varsinkin Loki roolihahmona on kuuma! Misha Collins on toki hyvinkin kaunis mies, mutta Castiel on kyllä niin epäseksikäs kuin vain voi olla..

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails