perjantai 22. marraskuuta 2013

0907 - Bad Boys

Pidämme hetken tauon enkeleistä ja demoneista palataksemme vanhoihin hyviin aikoihin jolloin Sam ja Dean metsästivät ihan tavallisia hirviöitä. Ja se tuntuu hyvältä. Sarjassa on ollut viime vuosina hyviä yksittäisiä jaksoja, mutta kunnon viikon monsteri -jaksot ovat olleet harvassa. Tässä oli kaikkea: sympaattiset sivuhahmot joihin pojilla oli oikea yhteys, mielenkiintoinen tarina ja oikeasti karmiva viikon monsteri.


Kaiken muun hyvän lisäksi saimme erittäin mielenkiintoisen katsauksen Deanin lapsuuteen. Dean on tosiaan elämänsä aikana kokenut Lisan ja Benin lisäksi yhden pienen ohikiitävän hetken normaalia elämää, jossa hän sai elää vailla lapsuuden perheensä tuomia velvollisuuksia. Hän pärjäsi koulussa ja urheilussa ja hänellä oli jopa kiva tyttöystävä. Kunnes tämän tärähtäneen Winchesterin perheen velvollisuudet kutsuivat taas.


Jonkun mielestä tämä voi olla menneen selittämistä uusiksi ja onpa niitä tullut kommentteja siitä miten tässä oltiin turhan kovia Johnia kohtaan. Mutta minusta tämä oli tervetullut lisä Deanin hahmokuvaan joka esitti hänet paljon sympaattisemmassa valossa kuin mitä olemme tällä kaudella nähneet.


Hatunnosto muuten Dylan Everettille, joka oli täydellinen nuori Dean.


Tämä ei silti poista sitä tosiasiaa että Dean teki Samille paskan tempun antaessaan Zekelle luvan ottaa Samin keho asuttavakseen. Sam toivottavasti saa tästä täysin oikeutetut raivarit. Mutta minä ymmärrän sitä päätöstä kyllä, vaikka en sitä hyväksy.

Pidin tosiaan kaikista sivuhahmoista. Pidin Sonnysta, joka oli onnistunut kääntämään oman elämänsä suunnan ja auttoi nyt muita löytämään sen.


Pidin reppanasta pikku Timmysta joka oppi puolustamaan itseään.


Pidin Robinista, sekä teinityttönä että aikuisena.


Ja pidin siitä Robinin ja Deanin välisestä teiniromanssista joka oli suloisinta mitä tässä sarjassa on pitkiin aikoihin nähty. Ne haparoivat ensisuudelmat ja koko se ensirakkauden ympärillä oleva ihana jännitys ja hermostuneisuus olivat niin sydäntä lämmittävän aidon oloisia.


Niinpä minussa asuvan (hyvin pienen) romantikon sydän särkyi kun John ilmestyi yhtäkkiä pihaan Samin kanssa ja Dean ei päässytkään viemään Robinia tansseihin. Siitä on aikaa kun viimeksi itkin Supernaturalia katsoessa, mutta nyt itkin. Jotenkin näiden poikien täysin syvältä oleva perhehistoria ja koko heidän kohtalonsa loputon epäreiluus saa aina palan nousemaan kurkkuuni.


John on mulkku. Hän ei ole paha, hän ei ole ilkeä ja tiedän ja ymmärrän, että hän teki sen minkä teki suojellakseen perhettään. Tiedän ja uskon myös, että hän aidosti rakasti poikiaan ja välitti heistä. Mutta hän on silti mulkku.

Pinnallisten huomioiden osio:

Sam haluaa lukea Ozin ihmemaasta. Hauskaa. :-)


D-Dog. En kommentoi. :-)


Dean oli teininäkin nurkkaan ahdistettuna aikamoisen pahansisuinen rääväsuu.


Vanhaa kunnon suolaamista ja polttamista onkin ollut ikävä.


Ei kuulemma käsikirjoittaja Adam Glassin mukaan ollut Deanin ensisuudelma.
"Not first, just not many." »


Tiesin että tuo ruohonleikkuri pärähtää käyntiin! Mutta silti katsoin! Kamalaa!

4 kommenttia:

 1. joo olen samoilla linjoilla kanssasi anzi.nyt nähtiin taas sitä vanhaa kunnon supernaturalia johon rakastuin. jossa pitkästä aikaa oli kiinnostavat sivuhahmot ja deaniin saatiin lisää syvyyttä.tämmöisiä jaksoja vaan lisää eikä mitään kulunutta enkelipaskaa.jakso oli täysi 10 mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkelit ja demonit -meiningissä ei ole minusta mitään vikaa, mutta he voisivat vähän lisätä kierroksia sen suhteen. Nyt se tuntuu vähän polkevan paikoillaan.

   Poista
 2. kyllä se demonit meiniki onkin kiinnostavaa mutta tota enkelijuttua ei jaksaisi koko ajan samantoistoa.jo 6 kaudesta lähtien on koko ajan ollut joku tilanne päällä enkeleillä silloin oli se rafael ja sitten enkelitablettijuttu ja sitten tuli naomi ja sitten metatron.kaikki ne juonikuviot on ollut mielestäni liian samanlaisia ja epäkiinnostavia, mutta noita enkelikuvioita tullaan taatusti jatkamaan jotta castielillä olisi jotain tekemistä sarjassa saisi jo koko castielin poistaa sarjasta oli ihan kiinnostava 4-5 kausilla mutta ei enää.mielestäni sarja oli parhaimmillaan 1-3 kausilla kun sarja keskittyi vain samiin ja deaniin ja demonijahtiin.sori että tuli pitkä romaani.

  VastaaPoista
 3. aivan ihana jakso !!!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails