lauantai 16. marraskuuta 2013

0906 - Heaven Can't WaitKaikkien odotusteni vastaisesti tämä jakso oli minusta kauden huonoin tähän mennessä. Odotin paljon jaksolta, jossa on kaikki sarjan tämän hetkiset päätekijät Abaddon ja Crowley mukaan lukien. Sen sijaan tämä tuntui tyhjäkäynniltä ja täytteeltä jossa hahmot käyttäytyivät oudosti ja epätyypillisesti. Rupesin oikeasti puolivälissä kutomaan Karhunpennulle villasukkaa.


Oli toisaalta kiva nähdä Kevin taas toimintakykyisenä ja selvittämässä tapausta Samin ja Deanin kanssa mutta toisaalta eikö profeetan kykyihin kuulu osata lukea kaikkia tekstejä ja tabletteja? Mutta nyt hän ei sopivasti osaakaan lukea juuri tätä tekstiä? En tajua. 

Ja sitten Castiel. Toisaalta oli kiva nähdä Dean ja Castiel yhdessä, Deanillä on selvästi ikävä kaveriaan. Mutta toisaalta minusta on aika outoa ja suorastaan inhottavaa, että Castiel noin vaan heitettiin ulos bunkkerista ja pakotettiin selviämään omillaan. Eikö häntä olisi oikeasti saatu majoitettua jonkun tutun luo? Annettua vähän rahaa? Autettu edes jotenkin?


Sen sijaan Dean ilmestyy paikalle, kuittailee Castielille tämän duunista - jossa ei ole mitään vikaa, ihan hyvä ja rehellinen työ - ja antaa outoja ja vähän surkeita treffailuvinkkejä. Hei herra Yhden Illan Juttu, en olisi sinuna jakamassa neuvoja ympäriinsä noin polleana.


En myöskään ihan ymmärtänyt miten Casin työkaveri noin vaan kutsuu hänet luokseen ja nakittaa pikkuvauvan lapsenvahdiksi. Koko juoni tuntui kömpelöltä ja omituiselta, vaikka saimmehan nähdä Castielin laulamassa. Sekin oli jotekin liian suloista, silmäni pyörähtivät pari kertaa. 


Tämä koko enkeliarmomurhaaja-kuvio ei myöskään ihan auennut minulle. Ketä hän nyt yritti auttaa omalla kierolla tavallaan? Castielia? 


Pari ajatuksen murua jakso kuitenkin kaikesta huolimatta jätti. Enkeleitä ei voi ilmeisesti palauttaa taivaaseen ja Crowley taitaa haluta puhdasta verta sisäänsä. Vai haluaako hän vain profeetta-Kevinin verta? Se jää nähtäväksi.Pinnallisten huomioiden osio:

Majakka ja perävaunu.


Viikon sitaatti:
Who's going to be a dear and open up a vein?

Mutta eivät ne demonienkaan puhelinlinjat aina toimi, tai sitten Abaddon vaan esitti vaikeast tavoiteltavaa.


Tuo vauva oli kyllä söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails