lauantai 9. marraskuuta 2013

0905 - Dog Dean Afternoon
Tässä heitetään taas kaksi huumorijaksoa peräkkäin, niin kuin Supernaturalilla on joskus tapana. Tämä ei sinänsä haittaa minua, kunhan näitä ei tule liian montaa peräkkäin. Ei sovi unohtaa suurempaa tarinan kaarta. Ja hei, parempi tämä koirajakso on kuin se viimevuotinen eläimiinsekaantumissekoilu tai se kutoskauden tylsä muodonmuuttajajakso. Jensen Ackles pääsi kyllä taas näyttämään koomikon kykyjään, sen hän osaa.


Dean ei tunnetusti ole mikään lemmikkieläin-ihminen. Kissoille hän on allerginen ja koiria hän sietää vaivoin, tosin ei autossaan. Mutta nyt hän pääseekin koiran (ja sitä kautta kaikkien eläinten) pään sisään. Ja muuttuu sellaiseksi vähän itsekin. Miinus peppujen haistelu, vaikka sen olisinkin halunnut nähdä. Koiran antamien vihjeiden avulla Dean ja Sam saavat kiinni ällöttävämmänpuoleisen noidan - vaikka ainahan noidat ovat Supernaturalissa nimenomaan ällöttäviä - joka etsii kuolemattomuutta syömällä eläimiä ja omimalla niiden voimat itselleen.


Selviävät ne murhamysteerit näinkin. Dean sai elinikäisen ystävän vaikka ei sitten lopulta saanutkaan tietää enempää koirien todellisesta tehtävästä maan päällä. Mutta kun Zeke jälleen kerran pelastaa Samin, vaikka vain silmänräpäyksen vievässä ajassa, Samin epäilykset heräävät entisestään. En ole ihan varma, mikä tämän jakson moraalinen opetus oli. Kai se oli se että pitäisi hyväksyä sairautensa ja antaa elämän päättyä kun sen aika on. Tämän voisivat nämä Winchesterin pojat kyllä sisäistää, etenkin Dean.Pinnallisten huomioiden osio:

Vegaanius ei häiritse, eikä tuo maailmanparantaja-viba. Mutta se, että nämä ihmiset syöttävät koirallekin vegaaniruokaa, on minusta idioottimaista ja väärin. Koirat ovat lihansyöjäeläimiä, ne eivät tietääkseni saa kaikkia tarvittavia ravintoaineita pelkästä kasvisruuasta.


Agentit Michaels ja DeVille. Siis Bret Michaels ja CeCe DeVille Poison-yhtyeestä. Tämä nauratti, koska hei oikeasti - POISON. Ja heti lähti Spotifysta soimaan.


Olipa huonotapainen pulu. Melkoinen törkyturpakin.


Tarkoittaako tämä, että kaikki maailman puudelit ovat muka naaraita? Vai vaan tuo? Koska minä tunnen yhden tyylikkän puudelin joka on kyllä uros. Vai eivätkö nämä seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvät kysymykset ole koirille niin tärkeitä? Senkin kyllä voin uskoa.


Koira joka on Sam-fani. Suloista. Oli kyllä pitkä maharapsutus.


Viikon sitaatti:
"Screw the sharktopus, you're my main course."
Sharktopus on näitä USA:n SyFy -kanavan hölmöjä hirviöleffoja joita Supernatural tykkää pilkata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails