torstai 17. lokakuuta 2013

0902 - Devil May Care
Hän on taas täällä, Abaddon. Ja Alaina Huffmanin esittämänä. Olen niin iloinen! Ja Abaddon on päättänyt ottaa Helvetin valtaansa. The King is dead, long live the Queen.


Paitsi että eihän Crowley ole kuollut. Siellä hän muhii omissa nesteissään ja ajatuksissaan Winchesterien pikku tyrmässä ja yrittää kovasti olla rohkea pikku demoni. Siinä hän ei aivan onnistu, sillä Samin viime kauden lopussa suorittaman manauksen jälkimainingit hiipivät päähän. Mutta onneksi Men of Lettersin bunkkerissa on myös Kevin, jota on helppo ärsyttää viihdykkeeksi.


Voi Kevin-parkaa, hän on aika sekaisin. Tuo poika ei ole saanut ollenkaan nukutuksi tai syödyksi. Ja uskoa nyt tuolla tavalla, että hänen äitinsä on elossa. Ehkä rouva Tran on elossa, en tiedä, mutta ei välttämättä sillä tavalla kuin mitä Kevin luulee. Mutta Sam ja Dean suojelevat häntä.


Tällä välin Sam ja Dean lähtevät pelastamaan kahta metsästäjää, Irvia ja Tracya, Abaddonin joukoilta. Kiva nähdä uusia metsästäjiä, etenkin sellaisia jotka selvästi tuntevat Samin ja Deanin entuudestaan, mutta tämän osion mielenkiintoisin anti oli Ezekielin ilmaantuminen suojelemaan tajutonta Samia.

Tämä jakso on kuvattu ennen ensimmäistä jaksoa, joten Padalecki ei edes tiennyt miten Tahmoh Penikett esittäisi Ezekieliä. Hän keksi sen ihan itse ja hyvin keksikin. Ja tuo efekti on aika loistava, nuo karrelle palaneet siivet ja kaikki.


Samalla Abaddon paljastaa Deanille että on himoinnut tämän kroppaa alusta asti.
No kukapa ei olisi.
Abaddon vaan haluaa sen asutettavakseen. Saa nähdä, mitä tämän asian tiimoilta vielä tapahtuu. Seksikäs tuo kohtaus ainakin oli, sellaisella pimeällä ja vähän oudolla tavalla.Katsokaa vaikka itse »
Mutta kyllä helvetti pääsee irti kun Sam saa tietää mitä Dean on mennyt lupaamaan.

Pinnallisten huomioiden osio:

Crowley: Torture? Brilliant. Can't wait to see Sam in stilettos and a leather bustier really putting the S.A.M into S and M.
Kiitos vaan tästä mielikuvasta. Taidan mennä upottamaan aivoni suolahappoon.


Aika kamala tämä lasten kanssa sopimuksia tekevä mummelidemoni.


Agentit Stark ja Banner. Niin kuin Tony Stark ja Bruce Banner.


Perhekalleudet ennen kaikkea, Dean. Koska oma käsi on aina tehokkain suoja kemiallisia myrkkyjä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails