perjantai 25. lokakuuta 2013

0903 - I'm No AngelKaikki enkelit eivät haahuile päämäärättömästi ympäri maata etsien tarkoitusta elämälleen. Eräs hyvin voimakas jaosto on järjestäytynyt jopa pelottavan tehokkaasti ja pistää rivejään kuntoon vallatakseen Taivaan takaisin. Heidän keinonsakin on hyvin tehokas; rekrytoida uskovaisia antamaan kehonsa enkelin käyttöön TV-saarnaajan avulla. Ja niinhän niitä kehoja alkaa löytyä, tosin siinä sivussa syntyy myös ruumiita. Tai oikeammin sanottuna, epämääräistä veristä lihamössöä. Kaikki ihmiskehot kun eivät kestä enkeliä sisällään. Supernatural kyllä osaa tämän yököttämisen taidon.


Samilla ei tällaisia ongelmia ole, ja miksi olisi? Onhan hänet alun perin tarkoitettu Lusiferin isännäksi. Kyllä sellainen keho aina yhden Ezekielin kestää. Sam voi Ezekielin avulla oikein hyvin noin fyysisesti, mutta Deania alkaa selvästi kaikki tämä salailu painamaan. Luulisi hänenkin oppineen näiden vuosien aikana tästä aiheesta jotain mutta kun ei, niin ei.


Ja vaikka Padalecki tekee Sam/Ezekielinä todella loistavaa työtä, niin minusta nyt sarjassa Ezekielin yhtäkkisiä käteviä ilmestymisiä käyttää vähän liian helposti hyväksi. Toivottavasti tästä ei tule mitään toistuvaa juonikuviota, jossa Sam lyödään tajuttomaksi, Ezekiel ilmestyy pelastamaan päivän, Sam herää pöllämystyneenä ja Dean keksii jonkun valkoisen valheen. 

Ezekielillä ei taida kyllä olla ihan puhtaita jauhoja pussissaan. 

Rakas ystävämme Castiel on puolestaan sekä täysin ihminen että enkeleiden jahtaama. Ei mikään helppo eikä kiva tilanne, mutta tuttuun tyyliinsä Castiel selviää tästä tilanteesta hellyttävällä yhdistelmällä sydämellisyyttä, älyä, hupsua huumoria ja vilpitöntä ihmetystä. 


Minun on myönnettävä ettei Castiel hahmona tai hänen tarinansa ole koskaan ollut minulle tärkein osa tätä sarjaa, eivätkä hänen koettelemuksensa jaksa minua pitemmän päälle kiinnostaa lähsekään yhtä paljon kuin Sam ja Dean. Mutta kyllä minä tästä hömelöstä enkelistä paljon pidän. Niin paljon, että aidosti säikähdin hänen hetkellistä kuolemaansa.


Näin ei onneksi käynyt, mutta bunkkeriin Castiel ei saa jäädä Ezekielin takia. Kyllä minua sekin vähän riipaisi, kun Dean joutui kertomaan Castielille että tämän pitää lähteä. Ensin hän niin iloitsee ystävänsä löytymisestä ja sitten hänet pitää potkia pihalle. Toivottavasti Castielille löytyy sentään koti jostain, vaikka Charlien tai Garthin luota.


Pinnallisten huomioiden osio:

Castiel kutsuu itseään Clarenceksi koska sillä nimellä Meg häntä kutsui. Suloista.


Mutta Dean ei ole nähnyt elokuvaa Ihmeellinen on elämä. Hämmentävää. :-D


Haluan tässä ilmoittaa kaikille että Bartholomew on Dick Romanin ja Zachariachin veroinen mulkku. 


Haluan myös ilmoittaa kaikille että vaikka minusta on mukavaa että Castiel pääsi viimein kokemaan seksin ilot (vaikka kumppani osoittautuikin palkkamurhaajaksi), niin olisiko nuo typerät kliseiset kynttilät voinut jättää väliin? Tämä on yksi lempiärsytyksistäni televisiossa ja elokuvissa, silmäni pyörähtävät joka kerta taivaisiin asti aina kun näen tällaista.


Dean on aina niin iloinen kun hänen kaverinsa saavat kokea maallisia iloja.
Ja viikon sitaattihan on:
Dean: Did you use protection?
Castiel: I had my angel blade.

Ehkä hän vielä oppii tämänkin yksityiskohdan. Naurattaa vieläkin, kun ajattelen tuota keskustelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails