lauantai 21. syyskuuta 2013

Dean, Castiel ja "queer-baiting"

Romantiikkaa vai ei? Ystävät vai rakastavaiset? Spoiler TV miettii näitä kysymyksiä suhteessa Deaniin ja Castieliin »

Oma kantani tähän on, etten erityisemmin kaipaa tämän suhteen täyttymistä romanttisessa tai seksuaalisessa mielessä. Toki jos sarjan tekijät päättäisivät viedä suhteen tähän suuntaan, ottaisin sen ihan iloisena ja kiinnostuneena vastaan. Mitään periaatteellisia tai aatteellisia ongelmia minulla ei tämän asian tiimoilta ole. Mutta Deanin ja Castielin välinen suhde ei ole koskaan ollut minulle tärkeä asia tai syy seurata sarjaa.
Kuten ei slash-fiktio ylipäätään »

Miten te, rakkaat lukijat? Dean ja Castiel, ollako vai eikö olla?

7 kommenttia:

 1. kyllä nyt tarvitaan äkkiä kripke takas kirjottaan tätä sarjaa carverhan pilaa koko sarjan jos yhtäkkiä deanistä kääntyy homo.deanhän on sarjan aikana ollut ties kuinka monen naisen kanssa ja mitään tälläistä ei ole edes vihjailtu.ja itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta ei se sovi että dean yhtäkkiä kääntyy homoksi.

  VastaaPoista
 2. kyllä jos dean pilataaan tällä niin se on goodbye supernatural ei voi jotkut helvetin destiel fanit vaikuttaa sarjaan.mitähän tosiaan kripke olisi tosta oudosta käänteestä eetä dean olisi bi tai homo.

  VastaaPoista
 3. kieltämättä alkaa jo ärsyttää kun kaikissa sarjoissa pitää olla homoja.

  VastaaPoista
 4. Nou nou nou nou....komppaan edellisiä. Ei mitään tätä seksuaalista suuntausta vastaan, mutta ei sovi tähän sarjaan..

  VastaaPoista
 5. Deanin hahmo perustuu alunperin Jack Kerouacin "on the road"-kirjan biseksuaaliin hahmoon, joten tämä käänne on ollut odotettavissa jo kauan - ja siihen on vihjailtu alusta asti. http://mekbuda.tumblr.com/post/42377086832/dean-winchester-and-on-the-road-parallels

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä sanoisi, että siihen on vihjailtu alusta asti. Minä en ole koskaan havainnut Deanissä mitään biseksuaalisuuteen viittaavaa, päinvastoin. Hän on aina vaikuttanut seksuaalisuudessaan hyvin varmalta heteromieheltä.

   Sen sijaan olen ollut alusta asti sitä mieltä että Castiel on täysin pihkassa Deaniin. Jotenkin kuvittelisi, ettei enkeleille nämä sukupuoli- ja seksuaalisuuskysymykset merkitse niin paljoa kuin meille ihmisille.

   Poista
 6. Itse sanoisin niin, että mikäli sarja haluaa mennä tähän suuntaan, se pitäisi perustella hyvin ja kunnolla. En todellakaan hyväksyisi sitä, että tämä vain pamautettaisiin ruutuun ilman selityksiä. Kuten edellä sanoin, minä en näe Deanin hahmoa biseksuaalina, vaan täysin heterona. Castiel on monimutkaisempi tapaus. Selvää on, että näiden kahden välillä vallitsee syvä ystävyys ja välittäminen. Joskus sellainen voi kehittyä rakkaudeksi.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails