maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kahdeksas tuotantokausi, ajatuksia ja mietteitä


Oikeassa reunassa ollut kysely oli ilmeisesti ruvennut sekoilemaan, sillä sen mukaan ääniä olisi tullut vain yksi. Oikeasti niitä taisi tulla ainakin 12, joista suurin osa äänestä kahdeksannen kauden "hyväksi".

Olen samaa mieltä. Aluksi ajattelin, että tuotantokausi on ihan huippu, mutta pari tylsää jaksoa ja muutama outo juonikuvio tiputtivat sen asemaa.

Päällimmäinen fiilis tästä tuotantokaudesta on ollut se, että rakas sarjani on palannut ruotuun. Kuudes ja seitsemäs kausi tuntuivat olevan sellaista hapuilua ja haahuilua, että viime syksynä ainakin minun intoni sarjaa kohtaan oli laimentunut. Mutta sitten tuli kahdeksas kausi ja sarja löysi taas rytminsä. Yhtäkkiä Sam ja Dean tuntuivat taas Samilta ja Deaniltä niin hyvässä kuin pahassakin, sivuhahmot olivat taas moniulotteisia ja kiinnostavia ja mikä parasta, mukaan saatiin hyvin kirjoitettuja, fiksuja ja päteviä naishahmoja. Niitähän ei ainakaan tässä sarjassa koskaan ole tarpeeksi. Liekö syynä tekijätiimissä tapahtuneet muutokset, mutta minä olen tästä asiasta hyvin iloinen.

Toki tällekin kaudelle mahtuu pari hutia, päällimäisenä tulee mieleen se tylsä ja typerä ihmissusisekoilu Bitten ja se outo eläimiinsekaantumisjakso Man's Best Friend With Benefits. Tiedä mitä noitakin tehdessä on ajateltu.

Hienoa nähdä, että sarja pystyy näinkin monen vuoden jälkeen uudistumaan ja pääsemään takaisin vanhaan rytmiinsä. Toivottavasti tämä kehitys jatkuu myös ensi kaudella!

4 kommenttia:

 1. minun mielestäni koko kauden juoni oli loppujen lopuksi turha, koska koko kausi siitä helvetin porttien sulkemisesta puhuttiin ja sitten lopuksi niitä ei suljettukaan.niin se vähän omalla kohdallani huononsi tämän kauden asemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aluksi samaa mieltä kuin sinä, mutta asiaa tarkemmin mietittyäni tajusin kuinka jännä viimeisen jakson käänne oikeastaan oli. Siinä huijattiin katsojia perinpohjaisesti, sillä koko ajan odotettiin helvetin porttien sulkeutuvan ja yhtäkkiä hups, se olikin taivas joka meni kiinni. Aika hyvä harhautus, mielestäni.

   Poista
 2. itseäni tässä kaudessa ärsytti pari asiaa. ekana tulee se turha amelia juoni joka oli vaan täytettä eikä sillä ollut mitään tarkoitusta juonen kannalta.ja tokana ärsytti se ettei sam muka edes yrittänyt etsiä deaniä kun dean oli kiirastulessa jotenkin ei ollut yhtään samin tapaista.ja kolmantena minua on ruvennut ärsyttämään castiel tuntuu että castiel on pakko pitää mukana, koska fanitytöt katsoo tätä sarjaa vaan sen takia. Castiel oli hyvä hahmo kausilla 4 ja 5 mutta sen jälkeen castiel olisi kannattanut häipyä ja sarjan keskittyä vain samiin ja deaniin taas. Sori et tuli pitkä romaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten unohdinkaan mainita Amelian! Vaikka hahmosta pidinkin, niin olet oikeassa, juoni oli turha ja köykäinen. Minä en missään vaiheessa kunnolla uskonut, että hän oli Samille suuri rakkaus.
   Minusta Castiel taas parani tällä kaudella. Hahmo sai taas lisää syvyyttä ja teki muutakin kuin oli nolostuttava vitsikone. Ehkä ensi kaudella Castielin tarinaa syvennetään enemmän.

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails