sunnuntai 12. toukokuuta 2013

0821 - The Great Escapist
On kyllä jätkää nimellä paiskattu. Metatron, itse Jumalan kirjuri. Hänet pojat tapaavat kun yrittävät selvittää kolmatta Helvetin porttien sulkemiseen tähtäävää tehtävää. Samaan aikaan toisaalla Crowley on siepannut Kevinin ja yrittää huijata tältä tietoa ulos.


Minä arvasin aika pian, etteivät Crowleyn Samiksi ja Deaniksi naamioituneet lakeijat ole Sam ja Dean. Kuten Kevin sanoi, he olivat liian kohteliaita mutta jotenkin myös pinnan alla vähän liian kärsimättömiä.


Kevin-parka on aika sekaisin, mutta niin on myös Sam. Samin kontolleen ottamat tehtävät eivät vaan rasita häntä fyysisesti, vaan myös muuttavat häntä fyysisesti. Lisäksi hän on Metatronin läheisyydessä aika sekaisin, ilmeisesti hän kuulee enkeleiden oikean äänen. Joka on aika kova, kuten muistamme neloskauden aloitusjaksosta.


Tämän jakson myötä vain vahvistuu käsitys siitä että enkelit ovat aikamoisia paskiaisia. Mutta Castiel ei olekaan aina ollut se tunnollinen sotilas joka on vasta viime aikoina ruvennut kapinoimaan. Ei, hän on kapinoinut aina. Ja siksi Naomin sun muiden on pitänyt pyyhkiä hänen mielensä useamman kerran. Koska näin on muuten käynyt? Ja kehen muuhun enkeliin tätä menetelmää on käytetty? Tämä herättää kaikenlaisia kysymyksiä.


Metetron on kyllä vähän pelkuri, mutta onneksi hän ottaa lopussa ohjat käteensä ja alkaa toimia. Kevin on taas turvassa, mutta kaikki muu onkin sitten aikamoisen tulenarassa tilanteessa.

Pinnallisten huomioiden osio:

"You're not supposed to say indians." Sam jaksaa sairaanakin olla aina niin poliittisesti korrekti.


Jaksossa 0209 - Croatoan Dean sanoi, ettei ole koskaan käynyt Grand Canyonissa. Nyt Sam kertoo lapsuuden muistoista Grand Canyonista. Deanillä oli piereskelevä muuli. Eli ovatko Winchesterit käyneet Grand Canyonissa vai eivätkö ole?


Jotenkin huvittavaa tämä Biggersons-ravintoloiden käyttäminen enkeliarmeijan huijaamiseen.


Siisti tuo Crowleyn enkelintappoase.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails