perjantai 10. toukokuuta 2013

0820 - Pac-Man fever
Tässä jaksossa ei taas päästä hirveästi eteenpäin suuren juonenkaaren kannalta, mutta siinä vahvistetaan henkilöiden taustoja ja heidän välisiä suhteita. Tämähän ei koskaan ole pahasta, sillä kyllä motivaatiot ja taustat ovat tärkeitä.


Mikä parasta, tapaamme taas hakkeri-Charlien. Olen ymmärtänyt että jotkut eivät pidä tästä pienestä punatukkaisesta, iloisemmasta ja vähemmän pahoinpidellystä versiosta Lisbeth Salanderista. Minusta Charlie on loistotyyppi ja hieno lisä sarjaan. Kuten olen aikaisemmin sanonut, pidän todella paljon siitä että hän on pojille ensisijaisesti hyvä ystävä, sillä sellaisia ei heidän elämässään ole tungokseksi asti. Kaikki ne halaukset ja muut ystävyyden eleet tässä jaksossa lämmittivät mieltäni niin kovasti, minusta sellainen on niin ihanaa.


Saimme myös kurkistaa Charlien menneisyyteen, josta löytyykin surullinen tragedia. Charlielle hyvin rakas äiti makaa koomassa auto-onnettomuuden jäljiltä josta Charlie tuntee syyllisyyttä. Lopussa sekä Charlie että Dean oppivat päästämään irti, Charlie äidistään ja Dean Samin huolehtimisesta.


Tosin, Dean on tämän sarjan aikana päästänyt Samin huolehtimisesta aika monta kertaa irti. Ja aina palataan lähtöruutuun jotta saataisiin aikaiseksi lisää draamaa. Mutta mitäpä pienistä, ei nekään meistä.Pinnallisten huomioiden osio:

Olen samaa mieltä, Dean. Sam kaipaa pikaisesti parturikäyntiä.


"This is why we don't have nice things, Sam." :-D


Pakko sanoa, että tuoreen isän Jared Padaleckin ei ole varmaan ollut vaikea asettua univaikeuksista kärsivän Samin rooliin.


Ihana tuo Charlien auto! Tykkäsin kyllä siitä skootteristakin, mutta tuo auto on niin ihanan...keltainen. :-)


Oma ampumarata. Äläkä koskaan aliarvioi tyttöä, joka on pelannut FPS-pelejä koko ikänsä.


Montaasi Katrina and the Wavesin tahtiin. Ihanan kasaria.


Charlie hakkeroi pelin ja muokkaa sitä. Hyvä tyttö!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails