sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

0819 - Taxi DriverTiedättekö, tähän mennessä olen inhonnut Crowleya sellaisella "rakastaa inhota" -meiningillä. Mutta nyt minä oikeasti suutuin hänelle. Estää nyt Bobbya pääsemästä taivaaseen ja viedä hänet helvettiin? Ei käy, ei todellakaan. Bobby kuuluu taivaaseen.


Sam saa huomata, että hänen tehtäväkseen ottamansa haasteet vain vaikenevat, nyt pitäisi siis käydä helvetissä pelastamassa viaton sielu joka tällä kertaa on Bobby. Helvettiinhän ei noin vain mennä, siinä tarvitaan salakuljettajan apua.


Dean haluaisi niin kovasti tehdä työt Samin puolesta, mutta ei hän voi. Sen sijaan hän voi pyytää vanhalta kamultaan Bennyltä palveluksen, johon maanpäälliseen elämään kyllästynyt Benny suostuukin. Pakko myöntää, että minulle tuli tässä hieman tippa linssiin, Deanin ja Bennyn välinen kohtaus oli niin koskettava.


Samaan aikaan toisaalla, Kevin on vähän väsynyt. Ja Crowley hengittää hänen niskaansa. Mutta niin hengittää Naomikin, ja yhtäkkiä Naomi auttaakin Winchestereitä. Miten tässä näin kävi? Mitkä ovatkaan Naomin motiivit? Jännittävää. Se selviää tauon jälkeen, kuukauden päästä.


Pinnallisten huomoiden osio:

Kevinin hissi lakkasi juuri menemästä ylös asti.


Hieno efekti tämä kiirastuleen siirtyminen.


Kevin vei Deanin piirakan. Kauhea tragedia.


Helvetti oli hyvin tehty, tunnelmaltaan ainakin. Ne huudot, värit, valaistus, kaikki.


1 kommentti:

  1. itsekin jakson aikana huusin crowleylle, että "crowley, for the first time I say to you, seriously go f*ck yoursefl!" bobbyn kiusaaminen ei ollut ollenkaan siistiä!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails