perjantai 5. huhtikuuta 2013

0818 - Freaks and GeeksJakso voisi myös kulkea nimellä Krissy the Vampire Slayer. Muistatteko Krissy Chambersin viime kaudelta? Hän on täällä taas, hieman vanhempana mutta yhä kovapintaisena ja tiukkana mimminä. Ja minä pidän hänestä. Hän voi olla vähän ärsyttävä ja vähän teini, mutta hän on pärjääjätyyppiä joka ei anna kenekään kävellä ylitseen. Se, miten hän uhkaili Victoria, oli minusta aika loistavaa.


Minusta koko Supernaturalin peruslähtökohta siitä, että Sam ja Dean kasvatettiin tähän kamalaan elämään, on aina ollut aika masentava. Mielialaani ei yhtään paranna se, että tässä jaksossa näytetään Krissyn, Aidenin ja Josephinen olevan aika lailla samoissa lähtökuopissa. Toki heillä on pysyvä asuinsija, he saavat käydä koulua ja heillä on toisensa, mutta silti. Metsästäjän elämä on ankeaa ja rankkaa, eikä lasten tai edes teinien pitäisi siihen ryhtyä.


Victor olikin sitten aikamoinen paskiainen. Huh, tapattaa noiden nuorten perheet nyt sillä tavalla vain voidakseen kouluttaa heistä metsästäjiä? Aika raakaa.


Toivotaan, että Krissy, Aiden ja Josephine löytävät toisistaan sen verran tukea että he voivat edes yrittää elää normaalia elämää. Vaikka se ei minusta olekaan mahdollista. Joko olet metsästäjä tai olet siviili. Ja metsästäjän tärähtäneisyysasteet menevät järjestyksessä parhaimmasta huonoimpaan: tärähtänyt, enemmän tärähtänyt, eniten tärähtänyt, Gordon Walker. Niin se on. Vai oletteko eri mieltä?

Pinnallisten huomioden osio:

Joo, Dean, ei puhuta ikinä tunteista tässä sarjassa. Hyvänen aika, onko sellaista muka koskaan tapahtunut?


Älä hauku Bobbya, tyyppi. Bobby oli hieno mies.


Niin, Aiden. Dean ei ole se, jota sinun tulee pelätä jos sinä särjet Krissyn sydämen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails