torstai 4. huhtikuuta 2013

0817 - Goodbye Stranger


Bloggaajanne laahaa taas vähän jälkijunassa, mutta junassa kuitenkin. Nyt tänne tulee taas useampi jaksoselostus peräkkäin, joten yrittäkää pysyä mukana.
Olipa taas jännittävä ja tarinaa täynnä oleva jakso.Vaikka vähän surullinenkin. Minä olen kyllä niin pitänyt tästä kahdeksannesta kaudesta, muutamaa hieman tyhmää jaksoa lukuun ottamatta.

Castiel on todellakin joutunut käymään aikamoisen Mantsurian kandidaatti -tyylisen kidutuksen ja aivopesun Naomin kynsissä. Ja nyt Naomi ja Crowley tekevät ehkä työtä yhdessä. Voi sentään, tässä ollaan taas niin polvia ja kyynärpäitä myöten siinä itsessään. On siis demonitabletteja ja Enkelitabletti. Molemmilla on valta sulkea toiset helvettiin, toiset taivaaseen ikuisiksi ajoiksi. Sepäs olisikin vänkää, jos näin tapahtuisi! Mutta mitä me silloin katsoisimme televisiosta viikoittain?


Täytyy myöntää, että jakson alku herätti mielenkiintoni. Eihän Castiel voi tappaa Deania, ei nyt sentään!

Kohtaus, jossa Castiel pahoinpitelee Deania, oli kyllä todella vaikuttava. Sekä Ackles että Collins pelasivat loistavasti yhteen ja tekivät yhdessä kohtauksesta erittäin koskettavan. Ei Castiel voi tappaa Deania, eikä hän tapakaan, vaan häipyy jonnekin kauas.Ilman Megiä. Sydämeni särkyy, sillä minusta Meg ja Castiel ovat loistavat yhdessä. Demonin ja enkelin välisessä rakkaussuhteessa on jotain niin kutkuttavan kiellettyä, ettei tosikaan. Meg ei saa olla kuollut, minä kiellän sen. Sillä ainakin hän olisi ansainnut paremman kuoleman kuin tällaisen taustalla tapahtuvan tyhmän puukotuksen. Minun mielessäni Meg jäi henkiin ja nyt he matkustavat yhdessä pakosalla Castielin kanssa pitkin maita ja mantuja, vieden pizzamieheltä oppimansa niksit hieman pitemmälle.


Pinnallisten huomioiden osio:

Voi Sam, tuon sinun veren yskimisesi kanssa. Ei ole hyvä juttu, ei. :-(


Voluptuous Asian Lovelies. Loistava. Ja tuo Deanin ilme. Vielä loistavampi. Ja se, että hän tietää kuinka paljon tuosta vintage-numerosta saa eBayssa.


Viikon sitaatti: "He puts the ass in Cass." Tirsk!


Miten demonit oikein kommunikoivat ennen kännyköitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails