torstai 7. maaliskuuta 2013

0816 - Remember the TitansSupernatural menee aina tällaiseksi kauden puolivälissä. Se junnaa paikoillaan ja heittää joukkoon täytejaksoja. Joskus ne ovat ihan hyviä, joskus eivät. Useimmiten ne ovat vain OK. Niin oli tämäkin jakso. Se oli ihan hyvä, siinä oli hyviä ja hauskoja kohtauksia ja repliikkejä, mutta se ei loppujen lopuksi ollut mitenkään mieleenpainuva.


Prometheuksen tarinan tuominen moderniin maailmaan on ihan mielenkiintoista, samoin muun kreikkalaisen mytologian, mutta jotenkin se tapahtui tässä kovin köykäisesti. Enkä nyt ole ihan varma siitäkään, miten toimiva ratkaisu oli pistää Artemis rakastumaan Prometheukseen. Kreikkalaisen mytologianhan mukaan Artemis oli neitsytjumalatar joka ei hirveästi miehiin rakastunut. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.


Mutta toisaalta, jakson teemat perheen tärkeydestä ja siitä, että joskus pitää myös uskaltaa irtautua tuhoisasta perhesuhteesta, ovat muistamisen arvoisia asioita jatkoa ajatellen.

Tämä rukoilukohtaus oli kyllä koskettava. Missä Castiel on?


Pinnallisten huomioiden osio:

Sammy kulta, tämä ei tiedä hyvää.


Tämä kalsareissa ja aamutakissa haahuilu on niin huippua. Huippua on myös se, että Dean tylsistyy kun mitään ei tapahdu. Varmaan ensimmäistä kertaa elämässään. Mutta se osoittaa, että veri vetää metsästämään.


"Balls!" Eläköön Bobby!


Hayleyta esittänyt Brooke Langton oli Melrose Placessa. Siitä minä hänet muistin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails