perjantai 22. helmikuuta 2013

0815 - Man's Best Friend With Benefits
Ei ollut tämä jakso huonoimmasta päästä, vaan siellä keskivaiheilla. Lähinnä tämän jakson anti oli taas miettiä sitä, ettei paha-hyvä asetelma ole aina mustavalkoinen. Ei ole, ei, mutta minä olen sitä mieltä että kyllä vampyyri on aina vampyyri ja ihmissusi on aina ihmissusi, vaikka kuinka kaidalla tiellä pysyisi. Ei heitä tarvitse tappaa, mutta varuillaan pitää olla. Ja Jamesin kaltainen noita on itse valinnut tiensä ja hänen pitää kestää seuraukset.


Paremmin tämä viesti tuotiin esiin kuin siinä tyhmässä ihmissusijaksossa tämän kauden alussa.

Ensi viikolla tapamme sitten kreikkalaisia jumalia. Miksi? Miten? Mitä silloin tapahtuu? Se jää nähtäväksi.

Sam ei ainakaan ole kunnossa, kun verta yskii. Oi voi. Mutta ainakin Dean luottaa häneen.Pinnallisten huomioiden osio:

Kuka murhaa sokean miehen? Paha, paha, ihminen.


Dean on allerginen kissoille, mielenkiintoinen tieto. Hän ei myöskään pidä koirista tai rotista, mutta pupuista Dean tykkää. Tai ainakin tuntee sympatiaa niitä kohtaan.


Muuten melko keskinkertaisessa jaksossa tämä oli huippuhauska kohtaus. "They had sex." Kiitos Sam, tästä selvennyksestä. :-D Ja pisteet Deanille siitä, ettei tullut edes yhtä "doggy style" -vitsiä. Minä en olisi voinut hillitä itseäni. Sam taas taitaa olla hiljaa ihan siksi etteivät intiimit hetket yliluonnollisten olentojen, etenkään eläimellisten sellaisten, kanssa ole hänelle mikään vieras asia.


Pikkumainen mustasukkaisuus ja viittaus Twilightiin. Kuole, mies, kuole.


Luulisi tuollaisen seiniin heittelyn johtavan ainakin muutamaan luunmurtumaan.

2 kommenttia:

  1. jotenkin pari viimekautta nämä monster of the week jaksot ovat olleeet tylsiä ainakin mitä vertaa ykkös ja kakkoskauden monster of the week jaksoihin mitä mieltä anzi sinä olet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta viime kausien täytejaksojen ongelma on ollut kiinnostavien sivuhahmojen puute. Minä en ainakaan ole samaistunut hahmoihin tai kiinnostunut heistä samalla tavalla kuin ennen.

      Poista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails