torstai 21. helmikuuta 2013

0814 - Trial and Error
Kevin parka. Poikaraukka raataa yötä päivää saadakseen selvää niistä hiton tableteista ja sitten hän onnistuu. Ryytyneenä, mutta onnellisena.


Mutta se, joka aloittaa Jumalan pienen esteratajuoksun Helvetin porttien sulkemiseksi, on myös vietävä se loppuun. Tämä ei olekaan mikään joukkuelaji, vaan yksilölaji.

Tämä oli näitä jaksoja, joissa ei varsinaisesti tapahtunut mitään suurta mutta silti tapahtui todella paljon. Tässä luotiin perustuksia tulevalle, käytiin pari tärkeää keskustelua, mutta ei kuitenkaan liikaa mitään Winchester-tunnehöpinää. Dean ei arvosta itseään, mutta Sam arvostaa Deaniä ja näin ollen Deaninkin pitäisi arvostaa itseään. Sillä onko kukaan parempi metsästäjä kuin Dean? Ei ole. Ei kukaan.


Ja kuten jaksossa Crossroad Blues, myös tässä se sopimuksen päätekijä toimi epäitsekkäistä syistä. Ellie halusi vain pelastaa äitinsä Parkinsonin taudilta. Nyt hän joutuu elämään jatkuvasti pakosalla, mutta sellaista se on. Toivottavasti hänelle käy hyvin, minä pidin Elliestä.


Nähtiinpä ensimmäinen ihka oikea helvetinkoirakin. Ei liian selvästi, mutta silti. Rumia pirulaisiahan nuo ovat, mutta eipä sitä voi muuta odottaakaan?


Ja kuinka paljon minun sydämeni sulaakaan, kun katson Deania ja Samia asettumassa Men of Lettersien bunkkeriin kodiksi. Deanillä on seinällään jopa julisteita. Minusta tämä koko bunkkeri vaan on niin ylitsepääsemättömän mahtava juttu.


Nyt sitten jännitämme, onnistuuko Sam selvittämään kaikki tehtävät ehjin nahoin jotta hän ja Dean voivat viimein keskittyä rauhassa jahtaamaan maanpäällisiä monstereita ja demonit siivotaan ikuisiksi ajoiksi Helvettiin.

Pinnallisten huomioiden osio:

Autopornoa. Arvostetaan sitä nyt, kun sitä on ja arvostetaan Jeremy Carveria, joka toi sen takaisin.


Minä osaan arvostaa naista, joka menee suoraan asiaan. Sillä kukapa ei tässä tilanteessa menisi?
Minä osaan myös arvostaa Deaniä siitä ettei hän käyttänyt hyväkseen naisen humalaista ja hieman epätoivoista tilaa. Ehkä myöhemmin? Ken tietää?


Minulta meni lapsena tämän biisin sanat vähän ohi. Tykkäsin siitä silti, mutta tuon naisen kampaus häiritsi. Miksi hänellä on hiukset silmillä?


1 kommentti:

  1. tämä oli minusta kauden paras jakso tähän mennessä. ja omaa sydäntäkin lämmittää kun veljekset ovat asettuneet johonkin jota voisi enemmän tai vähemmän kutsua kodiksi.
    oli tosi hienoa nähdä ensimmäistä kertaa helvetinpiskit ihan omin silmin ja ihan hyvä, että olivat hiukan epäselviä niin jotain jäi silti samalla oman mielikuvituksen varaan. se tässä sarjassa on aina ollut minusta hienoa että itse voi kuvitella miten inhottavilta olennot kuten demonit, lucifer itse ym. näyttävät.

    ellien osallisuus koko juttuun oli aika selvää siitä asti kun pyysi deania sänkyyn, sen verran epätoivoisesti asian esitti ja vähän otti päähän kun veljekset eivät sitä heti älynneet epäillä. toisaalta dean ehkä vain luotti (ansaitusti) luontaiseen viehätysvoimaansa ;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails