maanantai 11. helmikuuta 2013

0813 - Everybody Hates HitlerAluksi: Jonkun mielestä ajatus Men of Lettersien upeasta kirjastoluolasta Samin ja Deanin uutena kotisatamana saattaa olla tyhmä mutta minusta se on upea. Ei, se on mieletön. Olen aina pitänyt tämän sarjan lavasteista, niiden mielikuvituksellisuudesta ja hiljaisesta huumorista, mutta tämä on jo jotain. Tietenkin voisin ruveta viilaamaan pilkkua siitä, että miten tuolla on vuosikymmenienkin jälkeen sähköt ja juoksevaa vettä (hyvällä paineella, kuten Dean huomauttaa), mutta ei nyt viitsitä mennä sille linjalle. Upea paikka, upea idea ja hienoa että näitä lavasteita tullaan näkemään enemmänkin.


Natsit taitavat olla niitä viimeisiä arkkivihollistyyppejä, joita Winchesterit eivät ole vielä metsästäneet. Nyt nekin saatiin mukaan, mukavassa zombi muodossa. Ja golem, on aina mukavaa nähdä golem. Onhan sekin erittäin vanha ja perinteinen osa juutalaista tarustoa.


Muuten tässä jaksossa teroitettiin mielestäni turhankin paljon näitä "perinne" ja "suvun tehtävä"  -pointteja. Onhan se nyt tässä vaiheessa selvää, että Samin ja Deanin tehtävä on jatkaa sekä metsästäjien että Men of Lettersien työtä.

Pinnallisten huomioiden osio:

Jos haluatte nähdä hauskan natsizombielokuvan, katsokaa Død Snø. Se on hulvaton.


Tämän hienon bunkkerin ainoa huono puoli on, ettei siellä taida olla autotallia.


Tämä pelleilykohtaus miekan kanssa nauratti.


On samalla hauskaa ja kysymyksiä herättävää, kuinka hämmentynyt Dean on Aaronin feikeistä iskuyrityksistä. Luulisi hänen tottuneen sellaiseen. Mutta en tiedä. Pohjustetaanko tässä kenties jotain Deanissä asuvaa... uteliaisuutta?


Tämä tyyppi näytti minusta ihan Maanalainen armeija iskee jälleen -sarjan Herr Flickiltä.4 kommenttia:

 1. Ootko muuten huomannut (tai oot varmaan) kuinka nykyään kaikki jaksojen nimiä on jotenki tollasia "hienoja" ehkä vähän huono sana kuvaamaan, mutta kuitenkin. Tajuat varmaan pointin :D kun varmaan ensimmäiset neljä kautta ainakin jaksojen nimet oli hyvinkin yksinkertaisia ja pelkistettyjä, kun taas nykyään jaksojen nimet ovat paljon mielenkiintoisempia. Ainakin omasta mielestäni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, enpä ole tätä huomannut. Mutta nyt kuin sanot, niin tottahan tuo on. Viimeaikaiset jaksojen nimet ovat olleet aika kekseliäitä ja hauskoja.

   Poista
 2. ootko anzi huomannu et cw on julkistanut että supernatural saa 9 kauden mitä mieltä sinä olet asiasta itse olen kahden vaiheilla toisaalta on hienoa että sarja jatkuu mutta pelkään että sarja menee täysin ylivenytetyksi ja tylsäksi mutta saa nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, mutta tämä uutinen jäi kaiken muun jalkoihin. Minusta Supernatural saisi toisaalta jo loppua ja siirtyä sivuun kun se on vielä hyvä, mutta jos yhdeksäs kausi jatkaa tätä kahdeksannen kauden viitoittamaa hyvää tietä niin kuka tietää mitä hyvää sieltä vielä tulee?

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails