keskiviikko 30. tammikuuta 2013

0811 - LARP and the Real Girl

Synkistelyn jälkeen hieman kevyempää tavaraa, hupia ja hauskuutta. Vaikka välillä tällä sarjalla on vaikeuksia rytmittää vakavampia ja hupaisampia jaksoja, niin nyt tämä toimi.


Pojat kipuilevat vielä viime viikon päätösten ja tapahtumien jälkeen, mutta he osoittavat kuitenkin pystyvänsä ottamaan rennosti. Ja Dean päästää sisäisen larppaajansa ja nörttinsä esiin, mikä on minusta aivan älyttömän mahtavaa. Riemastuttavaa suorastaan!


Jakson alussa pelkäsin, että tässä taas esitetään olevan nörttien puolella vaikka tosiasiassa meitä haukutaan, mutta näin ei suinkaan ollut. Pikemminkin tässä jaksossa pilkattiin niitä ihmisiä, jotka ottavat larppaamisen yms. vähän liian vakavasti eivätkä osaa suhtautua siihen rentouttavana hauskanpitona.

Ja voi että minä pidän Charliesta! Ja vielä enemmän pidän siitä, että hänellä on todellista, hauskaa ja lämpimän ystävällistä kemiaa Samin ja Deanin, mutta erityisesti Deanin kanssa. Hän tosiaan on niin kuin Dean viimeksi sanoi, se pikkusisko jota Dean ei koskaan toivonut. Mutta sai. Toivon näkeväni Charlieta vielä monta kertaa sarjan aikana. Hän tuntuu solahtaneen sarjan maailmaan aivan luontevasti. Olisi hauska nähdä tulevaisuudessa kohtaus, jossa Dean ja Charlie pelaavat jotain lautapeliä.Pinnallisten huomioiden osio:

"You've been Garthed."
Minäkin laittaisin puhelimeni paikannustiedot pois päältä jos saisin tuollaisia puheluita.


Minustakin tuo puu näytti aivan samalta kuin Big Fish -elokuvan juliste. Eikö teistäkin?


Minullakin on joskus vähän hassu olo kun selitän harrastuksiani ulkopuolisille. Vaikka eivät ne edes ole niin outoja, mutta joidenkin mielestä jopa tällaisen blogin pitäminen on outoa.


Minä kyllä tiesin, että belladonna on myrkky. Mutta tiesittekö te, että pornotähti Belladonna on tehnyt elokuvan, jonka nimi on My Ass is Haunted? En minäkään, mutta nyt en saa tuon nimen aiheuttamia mielikuvia pois mielestäni.


Pussailuhetki keijun kanssa. Kaikkea pitää kokeilla. :-)


Vapise, Harry Potter. Täältä tulee Charlie Bradbury.


Ja tähän sanattomaksi vetävään kuvaan on hyvä päättää tämä teksti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails