keskiviikko 30. tammikuuta 2013

0810 - Torn and Frayed

Näiden juonikuvausten viivästymisestä on tulossa ikävä tapa, jonka yritän nyt murtaa. Tammikuu on mennyt omituisessa sumussa, koko pieni perheemme on sairastellut koko kuukauden. Minulla on vieläkin nenä tukossa ja hapenkulku aivoihin ei ole mitä parhain. Katsoin tämän jakson heti tuoreeltaan pari viikkoa sitten mutta olin silloin antibiottikuurin ja yskänlääkkeen sumentama, enkä oikein skarpannut. Mutta nyt on jakso katsottu uudestaan ja oikein mainioksi todettu. Eli olkaapa hyvät, rakkaat lukijani.Tässä jaksossa tapahtuu se, mitä minä odotin tapahtuvaksi koko kauden alkupuoliskon ajan. Älkää käsittäkö väärin, minä pidin sekä Ameliasta että erityisesti Bennystä ja minusta oli mielenkiintoista seurata Samin ja Deanin yrityksiä laajentaa elinpiiriään. Mutta kuten tässä sarjassa on jo moneen kertaan todettu, kerran Winchester on aina Winchester. Ei tätä elämää pääse pakoon. Surullista? Julmaa? Tylyä? Kyynistä? Kyllä, kyllä, kyllä ja kyllä. Mutta totta.

Sama pätee Bennyyn. Voit olla vampyyri joka ei juo ihmisverta mutta olet silti vampyyri. Voit elää ihmisten kanssa rauhallista rinnakkaiseloa mutta et silti tule olemaan enää koskaan ihminen. Helpompi olisi hyväksyä oma vampyyrius ja ottaa sen mukanaan tuoma elämä vastaan sataprosenttisesti, vaikkakin pidättäytyisit ihmisveren juomisesta.


Ja sitten siihen toiseen suurempaan juoneen, eli demonitablettiin ja yliluonnollisiin valtataisteluihin. Voi Samandrielia, miksi hänet piti ottaa kohteeksi? Hän oli niin sympaattinen ja mukava hahmo. Mutta mitä sieltä hänen päänsä syövereistä paljastui? Ja mikä onkaan Naomin rooli tässä kaikessa? Mitä Castielille tehtiin? Nämä kysymykset kiinnostavat minua erittäin paljon.


Joten jos sitten loppukauden ajan jätettäisiin taas ne Samin ja Deanin väliset tunnekeskustelut sikseen ja keskityttäisiin tähän asiaa, jookosta?

Pinnallisten huomioiden osio:

Busty Asian Beauties. Vanha ystävä. :-D
Onko kukaan kokeillut, onko tuota nettisivua oikeasti olemassa?


Sama näyttelijä esitti Ethania jaksossa Crossroad Blues.


"That's his serious face." :-D


Sam, Fabio-hiukset. Leikkaa ne. Minä pyydän.Crowley on niin siisti, ei enkeliverta vaatteille.Jokainen teini-ikäinen poika haluaa kuulla kun Dean Winchesterin kaltainen naistenmies puhuu hänen äidistään himoiten. :-D


Castielin yllätysilmaantumiset ovat aina yhtä viihdyttäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails