torstai 13. joulukuuta 2012

0809 - Citizen Fang

Siinä missä edellinen jakso oli taas hieman hölmö, tämä kolahti paljon enemmän. Vähän turhauduin taas Samin ja Deanin iänikuisille konflikteille, mutta toisaalta myös ymmärrän heitä. Pidän todella paljon Deanin ja Bennyn välisestä kemiasta, Benny on erittäin mielenkiintoinen hahmo ja Deanin suhde häneen on vähintäänkin ristiriitainen. Aina ei ole helppoa nähdä metsää puilta ja aina ei kaikki ole niin mustavalkoista.


Siis Deanin näkökulmasta katsottuna. Sillä minä olen yhä sitä mieltä, että hirviö on pohjimmiltaan aina hirviö, eikä sitä tarvitse ymmärtää tai yrittää muuttaa joksikin toiseksi. Mutta sen kanssa voi oppia elämään ja siihen voi oppia suhtautumaan toisella tavalla. Sille voi antaa mahdollisuuden olla olemassa.


Samin käytös puolestaan herätti minussa enemmän kysymyksiä ja hämmennystä kuin koskaan. Hän jätti Martinin kesken metsästysreissun yksin ilman autoa keskelle metsää tietäen, että siellä vaanii mahdollisesti vampyyri, vain ajaakseen satojen kilometrien päähän Amelian luo tekstiviestin perusteella. Mikä sai hänet tekemään jotain näin hölmöä, itsekästä ja riskialtista? Niinkö paljon Sam haluaa irtaantua metsästäjän elämästä ja niinkö paljon Amelia hänelle merkitsi, että hän on valmis tuosta noin vaan riskeeraamaan Martinin hengen? Minä rakastan Samia, mutta tällä hetkellä en kyllä voi sanoa pitäväni hänestä yhtään. Amelia valitsi aviomiehensä Donin ja Samin pitää hyväksyä tämä.


Pinnallisten huomioiden osio:

Kivaa, että Dean on taas palannut flirttihevosen selkään...


Mutta ehkä hän voisi olla yrittämättä Bennyn sukulaistyttöä. Jota esittää Kathleen Munroe jaksosta 0302 - The Kids are Alright


Harmi, että Martin Creaserin piti kuolla. Minusta hän oli mielenkiintoinen tyyppi. Mutta aika aikaansa kutakin.


Deanin veressä on varmasti jotain poikkeuksellisen herkullista, kun vampyyrit näyttävät niin pitävän hänestä. Aina ensimmäisen kauden Salvation -jaksosta lähtien vampyyrit ovat tunteneet voimakasta vetoa juuri Deaniin. Toisaalta, kukapa nyt ei haluaisi maistaa tuosta palasta. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails