perjantai 16. marraskuuta 2012

0807 - A Little Slice of Kevin
Ja jakson nähneet ymmärtävät mitä otsikko tarkoittaa. Hyi.

Mutta, olipa hyvä jakso! Tiukka paketti, juuri sellaisista minä pidän.

Ihan aluksi haluan sanoa, että Kevinin mutsi on loistotyyppi ja noita Deltasta tuli heti yksi suosikeistani. Ei mikään viiksiä pyörittelevä itsestään selvä pahis, mutta omaa etuaan ajava melkoinen ämmä. Ja mielenkiintoinen. Ei kannata palkata noitia nettipalveluiden kautta.Kaikki vähänkin kylmäpäiset rippeet ovat kadonneet Crowleysta tiettymättömiin, hän alkaa olla todella kärsimätön. Ja mitä se tarkoittaakaan? Verta ja ruumiita ja lenteleviä ruumiinosia. Tämä jakso oli taas aikamoisen verinen ja ällöttävä. Jotenkin tämän sarjan kidutuskohtaukset ovat minusta aina hyvin epämiellyttäviä ja niitä tässä taas tarjoiltiin. Kevin-parka, toivottavasti Castiel voi auttaa.


Ja ystävämme Castiel. Hän on täällä taas. Puhtaana ja trenssi silitettynä. Mutta miten hän on täällä? Kenen ansiosta? Ja miksi? Enkelipomot punovat taas juoniaan ja käyttävät Winchestereitä ja Castielia pikku nukkeinaan. Aijai, se ei lupaa hyvää.


Deanin on kyllä hyvä opetella pois tuosta ainaisesta syyllisyydestä. Maailma ei tosiaan makaa hänen harteillaan eikä kaikki ole hänen syytään tai hänen korjattavanaan. Jotkut ihmiset hänen lähipiirissään tekevät myös itsenäisiä valintoja.


Tähän mennessä tämä tuotantokausi on osoittautunut melko hyväksi ehkä juuri siksi, että se vastaa asettamiinsa kysymyksiin melko nopeasti. Emme joudu kuuntelemaan mitään iänikuisia keskusteluja tunteista, vaan asiat selvitetään nopeasti ja siirrytään sitten eteenpäin.


Ja minä todellakin pidän näistä takaumista.


Pinnallisten huomioiden osio:

Pitkästä aikaa kunnon autopornoa.


Kevin saattaa olla profeetta, mutta hän on silti vain nuori mies jolla on nuoren miehen vietit.


Tämä on näitä Supernatural-juttuja, tämä peilissä selän taakse ilmestyminen. Deanin puolesta puhuu paljon se, ettei hän räpäytä silmäänsäkään Castielin ilmestyessä. Minä olisin tuollaisessa tilanteessa kirkunut kuin riivattu.


Ja tämän näyn edessä olisin lähtenyt juoksemaan kuin riivattu. Huh, älä suututa enkeliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails