torstai 15. marraskuuta 2012

0806 - Southern Comfort
Näin sarjan pitkäaikaisena fanina haluaisin antaa Winchesterin pojille yhden neuvon: Puhukaa toisillenne, pojat. Älkää pitäkö salaisuuksia. Koska muuten sattuu tällaista.

Mutta toisaalta, toisin kuin vielä muutama vuosi sitten, kundit sanoivat toisilleen lopussa asioita suoraan. He sanoivat mielipiteensä eivätkä lakaisseet kaikkea maton alle. Tämä jakso muistutti paljon Asylum-jaksoa kaukaa ensimmäiseltä kaudelta, sillä erotuksella että asioita lopussa myös vähän selvitettiin.


Garth onnistui myös olemaan ärsyttämättä minua tällä kertaa, viimeksi en ihan lämmennyt hänelle. Hän vaikuttaa vähän sellaiselta Ash-tyyppiseltä hemmolta, vähän hullu mutta todella fiksu ja rento. Ja koulutukseltaan hammaslääkäri. Lisäksi Garthin puhe Deanille Bobbysta oli oikeasti todella koskettava. Kaikkihan me Bobbya kaipaamme.


Lisäksi saimme mielenkiintoista lisää tietoa Amelian taustasta. Hänkin on siis joutunut kärsimään, jäänyt nuorena sotaleskeksi. Ymmärrän yhä enemmän, miten hän ja Sam tunsivat vetoa toisiinsa.


Mutta mutta, Samin ja Deanin ongelmat ovat yhä olemassa. Ne pitää selvittää.

Pinnallisten huomioiden osio:

Niin Sam, kaikkiahan kiinnostaa kunnon päätön ruumis!


Garthin soittoäänet. Kris Krossin Jump, MC Hammerin Hammer Time ja Kool Moe Deen Wild Wild West. Minun puhelimestani raikaava Def Leppardin Hysteria ei olekaan enää niin nolo.


Kiire on ainoa syy jonka keksin siihen että Samilla on T-paita päällä seksin jälkeen. Kylmä tuolla ei ole.


No voi jösses, jopa minä suomalainen tiedän enemmän Yhdysvaltain sisällissodan historiasta kuin nämä kaksi pahvia. Ja Sam on kuitenkin Stanfordin käynyt mies. Noloa.


Pidin tästä takaumasta, se oli hyvin rakennettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails