keskiviikko 14. marraskuuta 2012

0805 - Blood Brother


Ensinnäkin, olen todella pahoillani siitä että tämä postaus on viivästynyt. Minulla on ollut töissä aivan hullua, enkä ole kotona yksinkertaisesti jaksanut laittaa tietokonetta päälle. Mutta nyt korjataan tilanne ennen kuin viive venyy aivan liian pitkäksi.


Sam saa tietää että Deanillä on vampyyrikaveri ja sitten Sam on vähän vihainen. Samaan aikaan saamme tietää, että Deanin vampyyrikaverilla Bennyllä on aikamoisia järkäleitä vampyyrihampaittensa kolossa ja hän päättää mennä putsaamaan niitä järkäleitä.Tämän kauden tarinankerronta on ollut hyvin erilaista kuin aikaisempien kausien, kun on niin paljon näitä takaumia ja kaikkea, mutta minä pidän siitä. Minusta on mielenkiintoista tietää mitä siellä Kiirastulessa oikein tapahtui. Mitä tapahtui Castielille ja miksi hän ei päässyt pois Deanin ja Bennyn mukana?


Minusta on myös, yllättävää kyllä, mielenkiintoista tietää mitä Samille tapahtui tämän Amelia-henkilön kanssa. Koska vaikka takaumat ovatkin väritykseltään karkkia ja aurinkoa, niin ilmeisesti kaikki ei ollutkaan mitä ihaninta ja leppoisinta.Kuten jo aikaisemmin sanoin, olen vähän väsynyt tähän "hirviölläkin on sielu, rakastakaa niitä" -vääntöön. Sam ja Dean ovat metsästäjiä ja metsästäjät metsästävät metsästettävää. Eli tässä tapauksessa hirviöitä. Jotkut hirviöt auttavat ja jotkut ovat ihan hyviä ja ystäviäkin, mutta tämä jako on aina taustalla ja se kulkee aina mukana. Tämä tulisi kaikkien hyväksyä.

Pinnallisten huomioiden osio:

Näiden kahden kanssa olisi varmaan todella kiva matkustaa. Tai sitten ei.

Benny: And this is the crazy aunt I want to take on the road?
Castiel: I am not your aunt.
Benny: What? Really?
Castiel: I have no possible relationship to your sibling offspring.
Benny: Now you're kidding me.
Dean: Oh, you two are killing me.


Dean: Vampire pirates. That's what you guys are. Vampirates!
Tuo olisi tullut minullekin mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails