perjantai 26. lokakuuta 2012

0804 - BittenOpiskelijat heiluvat videokameroiden kanssa ja sitten tapahtuu jotain kauheaa. Eikä kukaan arvaa, mitä. Paitsi noin 98 % katsojista ja puolet koko planeetasta. Jopa minä, joka en koskaan arvaa mitään juttuja ennalta.

Olipa tylsä jakso. Tarina ei koskettanut, kameran heiluminen oli lähinnä ärsyttävää, hahmot olivat rasittavia ja vitsit kuluneita. Minua ei yhtään kiinnostanut se, että joku ihmissusi jossain on päättänyt ryhtyä vegaaniksi ja syö vain eläinten sydämiä. Eikä minua kiinnosta se, että lopussa taas yksi ihmissusi päätti ryhtyä vegaaniksi ja Sam ja Dean antoivat hänelle mahdollisuuden elää ja osoittaa olevansa kiltti hirviö. Tylsää, kulunutta ja tässä sarjassa niin moneen kertaan (paremmin) nähtyä ja tehtyä.


Kyllä Heart kosketti minua jaksona paljon enemmän. 

Ja oikeasti, kuinka kauan meidän täytyy vielä kestää homovitsejä liittyen Samiin ja Deaniin? Kyllä, Wincest-faneja on paljon. Kyllä, se on outoa. Ei, sitä ei tarvitse mainita joka käänteessä.


Ensi viikolla päästään taas ison tarinan kimppuun kun Dean palaa auttamaan kaveriaan Bennyä. Toivotaan, että se jakso on parempi kuin tämä.

Pinnallisten huomioiden osio:

Jos Sam ja Dean ovat Starsky ja Hutch, niin onko Metallicar Ford Gran Torino?


Special Agent Rose. This is Special Agent Hudson.
Eli Axl Rose ja Saul "Slash" Hudson.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails