perjantai 19. lokakuuta 2012

0803 - Heartache

 


Kun tämän kauden juonikaari saatiin kahden ensimmäisen jakson aikana käyntiin, on aika palata vanhojen kunnon viikon mysteerien pariin. Tällä kertaa kyseessä on ikuisen elämän itselleen aikoinaan halunnut, mutta näistä haaveista sittemmin rakkauden takia luopunut, huippu-urheilija jonka elinsiirtona annettu sydän saa uuden omistajansa jatkamaan murhaamista. My Heart Will Go On, totta tosiaan.


Viikon hirviön ja siihen liittyvien ällöttävyyksien selvittämisen lomassa Sam ja Dean löytävät myös aikaa puhuakseen tunteistaan. Huokaisen nyt syvään. Siis todella syvään. Vaikka perhedynamiikka onkin tämän sarjan yksi keskeisimpiä kantavia voimia, niin emmekö me nyt ole nähneet ja kuulleet tämän kaiken jo? Sam haluaa normaalin elämän, Dean haluaa metsästää. Mutta Samia ahdistaa se että Dean haluaa metsästää ja Deania ahdistaa se että Sam haluaa normaalin elämän ja sitten keskustellaan tunteista ja tuijotellaan kaukaisuuksiin.


Minusta Sam on kyllä ollut vähän ärsyttävä tämän kauden aikana. Hänen marinansa ja haikailunsa normaalin elämän pariin tuntuu niin käsittämättömän itsekeskeiseltä ja turhalta, kaiken sen jälkeen mitä hänkin on tehnyt ja kokenut. Kaikki se demoniveren juominen, se sieluttomana vietetty vuosi ja siihen liittyvät kauheudet muka pyyhkäistään nyt maton alle kun Sammy haluaa Normaalin Elämän. No voi kyynel! Toisaalta ymmärrän häntä, mutta toisaalta minusta Samilta puuttuu hieman perspektiiviä asioihin ja toivon, että jossain vaiheessa joku iskee hänelle sen perspektiivin silmien eteen.


Kaiken kaikkiaan tämä oli aika tavanomainen jakso, ei huono eikä hyvä. Ohjaus kyllä toimi, mutta kameran takana olikin Jensen Ackles. Hyvää työtä!

Pinnallisten huomioiden osio:

Dean on löytänyt älypuhelimen ilot. Suloista. Seuraavaksi näemme hänet varmaan suuttumassa vihreille possuille.


Kiirastulessa on ollut aika hyvät solariumit.


Tuo näyttelijä on Alan Ackles, Jensen Acklesin isä.


"Rear Entry" -kyltti strippiluolan edessä. Hih, tuhmaa!


Minä en halua edes ajatella, miltä strippiluolan pukuhuone haisee.


On varmaan kiva ohjata itse itsensä tällaiseen kohtaukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails