tiistai 16. lokakuuta 2012

0802 - What's Up, Tiger Mommy?Minun piti katsoa tämä jakso kaksi kertaa, että sisäistin sen. Näin ei käy usein. Koska vaikka tämä oli mielestäni monessakin mielessä erittäin hyvä jakso, niin jokin siinä jäi ensimmäisen katsomiskerran jälkeen vaivaamaan. Ja toisella kerralla ymmärsin, mikä se oli: Liian monta mutkaa vedettiin suoriksi.


Supernatural ja TV-sarjat noin yleensä kyllä tekevät tätä, eikä se ole mikään yllätys. Jotta tarina saadaan jatkumaan tarpeeksi monen jakson yli, on välillä vähän tyhmennettävä hahmoja ja yksinkertaistettava tapahtumia jotta kaikki saadaan siististi yhteen pakettiin. Silti se tuntuu aina vähän ärsyttävältä.

Minä en esimerkiksi ymmärrä, miksi Sam taklasi Crowleyn mutta ei samalla ottanut sitä Jumalan Sanaa. Ja Dean seisoi pönttönä vieressä kun Jumalan Sana makasi lattialla ja oikein odotti että Crowley löntystelee sisään ja ottaa sen syliinsä. Ja miksi Crowley ei vaan napannut Keviniä mukaansa? Jumalan Sana on hyödytön ilman sitä poikaa. Ärsyttäviä tyhmiä hahmoja!


Mutta muuten minä kyllä pidin tästä jaksosta. Pidin siitä, että mukaan tuotiin taas muita jumalhahmoja, pidän siitä että Crowley on kauden pääpahis koska Crowley nyt vaan on niin mahtava. Pidin ihan valtavasti siitä, että Sam ja Dean näytettiin tappajina. Koska sitähän he ovat.


Yksi niistä syistä miksi minä niin pidän tästä sarjasta on juuri se ettei se pelkää näyttää Winchesterin poikia huonossa valossa. Sam ja Dean eivät todellakaan aina ole mitään mukavia ja kivoja tyyppejä, mutta silti heidän tekonsa ymmärtää ja on heidän puolellaan. Minä ainakin olen.


Välillä minun tekee mieli sanoa, että Dean on menossa vähän hulluun suuntaan. Mutta ei hän ole. Dean taisi jollain tasolla pitää ajastaan Kiirastulessa. Siellä sai metsästää vapaasti eikä kukaan ollut moralisoimassa. Joten Sam voi jättää ne silmienpyörittelyt sikseen, hänkin muuttuu tarpeen tulleen aikamoiseksi tappokoneeksi.


Ja hei, Kevinin äiti. Mahtava nainen. Häntä esittävä Lauren Tom oli Frendeissä Rossin tyttöystävä Julie. Ilmankos hän oli tutun näköinen.


Ja Castiel. Mitäköhän siinäkin tapahtui?


Pinnallisten huomioiden osio:

Hampurilaisia, hampurilaisia ja lisää hampurilaisia. Huomaisikohan Dean eron tavallisen ja soijahampurilaisen välillä?


En omaa itse yhtäkään tatuointia, mutta eikö tuo käsivarren sisäpuoli ole vähän arka paikka? Olisiko se tatska kannattanut ottaa esimerkiksi olkapäähän tai jonnekin, missä iho on vähän paksumpaa?


FBI-agentit Neil ja Sixx. Asiaa!


Ei Sam. Ei sitä autoa tarjota missän huutokaupassa maksuna. Tyhmä poika.


Jotenkin mahtavaa, että Dean kantaa tuollaisen määrän aseita mukaansa huutokauppaan.


Dean: Plan "C" tanked.
Crowley: Maybe you should try Plan "D" for dumbass.
Heh, ja auts! :-)


Dean: You're bidding the moon?
Crowley: Yeah, I claimed it for Hell. You think a man named Buzz gets to go into space without making a deal?
No sepä kiva tietää. Tämä selittää sen, miksi Buzz Aldrin oli niin paljon julkisuudenkipeämpi kuin Neil Armstrong.


Ja toivoa sopii, että Sam nappasi Mjölnirin mukaansa. Koska se on Mjölnir. Odinin vasara. Siitä olisi hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails