maanantai 8. lokakuuta 2012

0801 - We Need to Talk About Kevin


Ja näin pitkääkin pitempi tauko päättyy ja Winchesterin pojat ovat täällä taas. Kuten ovat myös profeetta-Kevin, Crowley, sekä iso kasa ökkömönkiäisiä.


Yksi ökkömönkiäinen on sellainen, jonka Dean nappasi mukaansa Kiirastulesta. Kyllä, Dean palasi sieltä minne hirviöt lähtetään kuoleman jälkeen, eikä hän tullut yksin. Mutta hänen seuralaisensa ei ole Castiel, jonka olinpaikasta ei ole tietoa.


Sam sentään löytyy aika nopeasti, vaikka hän onkin jättänyt metsästäjän elämän taakseen. Kyllä, Sam ei enää metsästä. Hän haluaa elää Sitä Tavallista Elämää. Taas. Joo, ei tule onnistumaan. Suoraan sanottuna kävi hieman ärsyttämään Samin asenne aluksi, kunnes rupesin miettimään että sillä tavallahan myös Dean käyttäytyi kun Sam oli helvetissä. Ei yrittänyt pelastaa, yritti elää elämäänsä Lisan ja Benin kanssa ja leikkiä, että kaikki oli OK. Mutta kerran Winchester on aina Winchester. Kuulostaa kyyniseltä, tiedän. Mutta niin se on. Toisaalta, nyt kun olen päässyt yli ärtymyksestäni Samin asennetta kohtaan, minua ihan kiinnostaa tietää mitä ajatuksia hänen päässään on liikkunut tämän vuoden aikana.


Myös Deanillä on vähän selitettävää siinä, että hän veljeilee hirviön kanssa. Mistä me tiedämme, että vampyyri-Benny on hyvä tyyppi? Minä en luota siihen ollenkaan.Samilla on myös ollut koira ja tyttöystävä. Tämä saattaa olla tärkeää. Sam myös näköjään pitää koirista yhtä paljon kuin Jared Padalecki.


Kevin ei myöskään ole ollut mitenkään erityisen passiivinen. Hän karkasi omatoimisesti ja aika fiksusti Crowleylta ja sattuu nyt tällä hetkellä tietämään aika hyvin miten Crowley kavereineen saadaan ehkä karkotettua lopullisesti helvettiin. Siistiä. Oikeasti, todella siistiä.


Hei, tämä kausi näyttää aika hyvältä!

Pinnallisten huomioiden osio:

Dean on likainen ja haisee varmaan todella pahalta mutta hyvänen aika, kyllä tuota kelpaa katsoa!


Autopornoa! Saavat luvan näyttää tätä autoa koko kauden joka jakson ajan, korvatakseen viime kauden poissaolon. Hittolainen, se oli kauheaa.


Samin hiukset ovat ottaneet mallia Fabiolta. Eikö tuolle kuontalolle voi tehdä mitään?


Minun sydäntäni lämmittää, ettei Dean menettänyt Kiirastulessa arvostustaan hyviä hampurilaisia kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails