keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Seitsemäs tuotantokausi, ajatuksia ja mietteitä


Supernaturalin seitsemäs tuotantokausi on nyt ohi ja tässä on ollut pari viikkoa aikaa sulatella sitä.

Mitä mieltä olen Supernaturalin seitsemännestä tuotantokaudesta? Vastaus on, etten oikein tiedä.
Älä lue, jos et ole katsonut tätä tuotantokautta.
Kausi alkoi todella vahvasti. Sam ja Dean olivat taas omien resurssiensa varassa, nyt kun Castiel oli poissa kuvioista ja Leviathanit olivat todella hyvä, hieno ja pelottava lisä sarjan hirviögalleriaan. Kauden alkupuoella nähtiin pari aivan mainiota jaksoa, kuten The Mentalists ja Slash Fiction, joista jälkimmäinen nousi heti yhdeksi suosikeistani koko sarjassa.

Mutta sitten sarja meni vähän metsään. Yhtäkkiä Leviathanit ikään kuin unohdettiin pitkäksi aikaa, sarja rupesi taas rypemään Samin ja Deanin keskinäisissä ja iänikuisissa psykologisissa ongelmissa ja aivan liian moni jakso tuntui turhalta täytteeltä. Sarja kyllä onnistui vetämään maton alta tappamalla Bobbyn, joka oli todella rohkea veto. Mutta jotain puuttui kokonaisuudesta, sarja polki koko tuotantokauden ajan liikaa paikoillaan.

Aivan kauden lopussa alkoi taas rytmi löytyä, tapasimme pari hauskaa uutta hahmoa kuten hakkeri-Charlien, ja kauden viimeinen jakso oli hyvin jännittävä ja saa odottamaan kahdeksatta tuotantokautta mielenkiinnolla.

Ensimmäiset viisi tuotantokautta kestäneen suuren tarinan jälkeen Supernaturalilla on ollut suunta vähän hakusessa. Yksittäisiä onnistumisia on ollut siellä täällä, mutta kokonaisuus on ollut kovin köykäinen ja ponneton. Ehkä uusi tuotantokausi korjaa tämän virheen, tai ehkä ei. Toivoisin kuitenkin sarjan vielä löytävän sen ensimmäisten kausien palon ja intohimon. Nyt sitä saa vähän hakea.

1 kommentti:

  1. Hienosti osaat asiat kiteyttää, ja olen kaudesta ihan samaa mieltä! Mutta sekalaisesta tasosta huolimatta tätä jaksaa aina vaan katsoa ja ihan innolla odotan kasikautta. Huonoinkin Spn-jakso on parempi kuin monen, monen, monen muun sarjan "hyvä" jakso!
    :D
    May

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails