perjantai 4. toukokuuta 2012

Supernatural saa kahdeksannen kauden

CW-kanava on juuri ilmoittanut virallisesti, että Supernatural jatkaa kahdeksannelle kaudelle. »

Sera Gamble astuu sivuun, Jeremy Carver ottaa ohjat. Mutta pitäisikö sarjan loppua kahdeksannen kauden jälkeen? Vai pitäisikö sen vielä jatkaa? Mitä mieltä olette?

Vastaa sivupalkissa olevaan kyselyyn niin keskustellaan aiheesta yhdessä. :-)

7 kommenttia:

 1. Kun nyt näkisi ensin tuon seiskakauden :-)
  Mutta jos ideoita kässärikirjoittajilla riittää, niin mikä ettei. Kasikausi siis ok.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 2. Oikeastaan mun mielestä sarjan olis varmaankin jo ajat sitten pitänyt lopettaa, mutta toisaalta oon tosi innoissani uudesta kaudesta! Vielä siis ainakin yksi kausi lisää armonaikaa, eikä tarvitse vielä hyvästellä poikia! :) onko muuten mitään tietoa Jaredin poikavauvasta? Onko vielä kuvia julkaistu...? ;)
  -aliisa

  VastaaPoista
 3. Itse vastasin tuohon kyselyyn, että vähän epäilyttää mutta toisaalta olisin hihkuen halunnut äänestää hienoa! kohtaan. Mulla on tosi ristiriitaiset ajatukset tulevasta kaudesta kuten oli tästä seiska kaudestakin. Seiska-kausi on kuitenkin yllättänyt todella positiivisesti ja kausi on sisältänyt paljon hyviä jaksoja. Kuitenkin en voi olla miettimättä mennäänkö aivan metsään ja huononeeko sarja aivan älyttömästi mitä enemmän sitä tehdään? Riittääkö sarjan kirjoittajilla oikeasti mielikuvitus tekemään vielä parikymmentä laadukasta jaksoa kun tuntuu, että melkein kaikki on tässä sarjassa jo nähty?

  Kuitenkin pidän sarjasta niin paljon, että luultavasti sitä tulisi seurattua vaikka laatu menisi hieman alaspäin vaikka niin ei tietenkään saa käydä. Pojat ovat myös niin loistavia näyttelijöitä, että todella sääli olisi heistä joutua luopumaan vaikka välillä odottaa, että pääsisi näkemään heitä toisenlaisissa rooleissa.

  En tiedä mitä odottaa, olo on ainakin todella ristiriitainen. :/

  VastaaPoista
 4. happi loppuu ja pierettää

  VastaaPoista
 5. Epäilyttää tää kahdeksas kausi...Tietty on todella mahtavaa nähdä Jensen ja Jared rooleissaan (säännöllisesti tietokoneen/tv:n ruudussa), mutta riittääkö käsikirjoittajilla paukut kirjoittaa vielä lisää. Aiheet on kaluttu loppuun, tosin historiasta voidaan löytää muinaisuskonnoista yms. lisää aiheita, joista sitten ammentaa juonia. Ajatellessani noita aiheita, niin tuli mieleeni, ettei mm. intiaanien uskontoja/uskomuksia jne. ole juurikaan käsitelty sarjassa. ...Mutta mitäpä meidän suomalaisten ajatukset sarjan suhteen mitään vaikuttavat... :/

  VastaaPoista
 6. Vaikka olenkin yhä sarjan fani ja olen päättänyt seurata tätä hamaan loppuun asti, olen sitä mieltä että kahdeksannen kauden pitäisi jäädä sarjan viimeiseksi. Ideat alkavat yksinkertaisesti olla lopussa ja viime vuodet ovat olleet melkoisen epätasaisia. Jokaiselle helmijaksolle löytyy kaksi huonompaa jaksoa ja meno ei vaan ole enää niin tuoretta kuin ennen.

  Mutta katsotaan, mitä päättäjät sanovat. Jatkuihan esim. myös Smallville kymmenen kautta, mikä on aika uskomatonta.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails