maanantai 21. toukokuuta 2012

0723 - Survival of the Fittest
Tässä sarjassa on käyty taivaassa, on käyty helvetissä ja on koettu taivaat ja helvetit maan päällä. Mutta nyt astutaan uudelle alueelle kun Dean joutuu Kiirastuleen. Kyllä, sinne minne kaikki ökkömönkiäiset ja monsterit menevät kuolemansa jälkeen. Dickin tappamisella on muitakin seurauksia kuin pelkkä pesulareissu pyykkäämään mustaan vereen tahriintuneita vaatteita.


Mahtaa Deanillä olla siellä aika kusiset oltavat, siellä on varmaan yksi sun toinenkin otus jonka hän on Kiirastuleen itse toimittanut ja joka ei malta päästä kostamaan.


Sam puolestaan saa vastuulleen loppujen Leviathaninen pitämisen kurissa. Ilman johtajaansa ne eivät ole mitään, mutta ovat ne silti olemassa. Aijai, mitä kahdeksannella kaudella mahtaakaan tapahtua? Ainakin sen verran, että pojat ovat vähän aikaa toisistaan erossa. Mikä voi olla tarinallisesti aika mielenkiintoista.


Mutta Bobbya emme ehkä enää näe kahdeksannella kaudella. Vähän tuli tippa linssiin, kun Sam ja Dean polttivat sen taskumatin. Mutta ehkä niin on paras, Bobby oli kovaa vauhtia matkalla kohti totaalista hulluutta.


Paras osa jaksosta oli kuitenkin, kun Metallicar tuli takaisin. JEE! Vaikka ihan liian lyhyeksi aikaa se kyllä palasi ja miksi se piti heti kolaroida ja iskeä ikkunalasit sisään? Onko tämä joku kauden lopun juttu, että autoa pitää aina pahoinpidellä? Kunhan sitä nähdään ensi kaudella enemmän kuin tällä kaudella.


Nyt siis siirrymme kesätauolle ja mietimme, mitä seuraavaksi. Kuinka Dean ja Sam selviävät erillään? Kuinka tiukka paikka Deanilla onkaan edessään yksin siellä monstereiden valtakunnassa? Ja kuinka Sam selviää yksin loppujen Leviathanien tuhoamisesta? Sen näemme ensi kauden aloitusjaksossa, jonka Jensen Ackles ohjaa ».

Pinnallisten huomioiden osio:

No on siinä sopimusta kerrakseen.


Viikon visuaalinen mielikuva
Sam: We should call Castiel.
Dean: Dude, on my car, he showed up naked, covered in bees.
Sam: Yeah, I am not really sorry I missed that.

"Bone a nun." Heko heko.Dick-vitsejä vilisi ja Anzi 12 vee kikatteli.
"You need Cas to get Dick." Heh. :-D

Leviathanit halusivat tappaa kaikki laihat ihmiset. Selvä pyy. Ällöttää, että siihen käytettiin tätä suloista nuorta tyttöä esimerkkinä.


Kevin on vegaani. Fiksu poika.


Born to be wild!


Tuottaja Jim Michaels esittelee rakkaan Metallicarimme uudistunutta minää. Kuvauksissa käytettyä autoahan paranneltiin tauon aikana aika lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails