torstai 17. toukokuuta 2012

0722 - There Will Be Blood
Tässä laukataan kovaa vauhtia kohti finaalia. Bobby tulee entistä vihaisemmaksi ja pojat tietävät, että hänen suhteensa on kohta tehtävä jotain. Leviathanit pistävät kovan kovaa vastaan ja poikien on etsittävä keinot heidän voittamisekseen. Jotka eivät ole yksinkertaiset, sillä koskapa ne olisivat?


Mutta ah ja voi, Sam ja Dean joutuvat taas tekemään sopimuksia pahojen tyyppien kanssa. Onneksi se merkitsee alfa vampyyrin  ja Crowleyn paluuta, heistä minä pidän. Mutta sopimukset paholaisten kanssa, ne eivät koskaan pääty hyvin. Mutta eipä kai niistä tässä sarjassa oikein eroonkaan pääse. Vaan onko pahan pistäminen pahaa vastaan ainoa oikea keino taistella?Oli aika jännää, että Leviathanien kehittämä hermomyrkky vaikuttaa myös vampyyreihin. Tyhmät luulivat olevansa samalla puolella, mutta heidän olisi pitänyt olla viisaampia.Ensi viikolla: METALLICAR PALAA TAKAISIN JEE!!!

Pinnallisten huomioiden osio:

"Beat dick." Heh. :-D
Tiesittekö että tällä hetkellä Twitterissä on trendinä kirjoittaa Supernatural-aiheinen twiitti ja pistää sen tunnukseksi #GetDick ? Siitä vaan asialle, kaikki henkisesti 12-vuotiaat sieluntoverini!


Älä nyt, Sam. Anna Nicole Smith oli aikoinaan hyvinkin vetävän näköinen mimmi. Ymmärrän hyvin että hän on tehnyt vaikutuksen teini-ikäiseen Deaniin.


Jos ei tästä kaudesta muuta jää käteen, niin ainakin kuvotus teollista ruokaa kohtaan. Kasvissyönti vaikuttaa päivä päivältä enemmän houkuttelevalta vaihtoehdolta.


Deanilla on uusi nahkatakki, koska se vanha takki varastettiin sarjan vaatevarastosta.


Minua häiritsi tämän tytön kohtalo todella paljon. Olipa epämiellyttävä juonenpätkä, ajatus siitä että vampyyrialfa sieppaa lapsia ruuakseen koska lapset maistuvat paremmilta. Hyi inhotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails