perjantai 11. toukokuuta 2012

0721 - Reading is FundamentalTällä kertaa opimme kaksi asiaa. Yksi: Leviathanit ovat enkeleitä vahvempia. Se on vähän pelottavaa. Kaksi: Supernaturalin maailmassa uskotaan että kristityllä jumalalla on ollut osansa maailmanluomisprosessissa. Tai ehkä tuo jälkimmäinen on vaan tarinallinen tehokeino ja tapa rauhoittaa joitain ylihysteerisiä sensuuritahoja.


Muuten tässä mentiin mytologiassa eteenpäin sellaista hengästyttävää vauhtia, ettei tosikaan. Jumalan sana paljastuu, teini-ikäinen poika joutuu tahtomattaan (ja aika hupaisalla tavalla) profeetaksi, Castielin ja Megin välillä on selvästikin jotain säpinää (kuinka ihanan kiellettyä ja likaista) ja Leviathanien tappaminen tulee olemaan todella vaikeaa.Pinnallisten huomioiden osio:

Lapsellista, tiedän. Mutta minua naurattaa tämä nimi joka kerta.


Minusta on hauskaa, että Meg lukee julkkisjuoruja.


 

Viikon keskustelu:


Castiel: This is the handwriting of Metatron.
Sam: Metatron?!? You're saying a Transformer wrote that?
Dean: No, that's Megatron.
Sam: What?
Dean: The Transformer, it's Megatron.
Sam: What?

Se olisikin ollut jotain, jos joku Transformeresista olisi toiminut jumalan kirjurina.

Castiel: We were assigned to watch the Earth. Often it was boring. Your wars were very boring. Sex... repetition.

Niin, paitsi ei Annan mielestä. Hänestä se oli kiinnostavaa. Minkä hahmon tämä sarja Annassa menettikään, miten hänen kauttaan olisikaan voitu tutkia langenneen enkelin motiiveja!

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. En tiedä, mutta mun mielestä tämä jakso oli aivan älyttömän tylsä vaikka siinä tapahtui koko ajan hirveellä kiiruulla vaikka ja mitä :/ Mielenkiinnolla odottelen jo kauden viimeisiä jaksoja!

  Ja mitenköhän mä nyt menin vahingossa tuon ensimmäisen kommentin poistamaan.

  VastaaPoista
 3. Riikka: Olen aika samaa mieltä kanssasi. Tähän oli ehkä tungettu liikaa tavaraa, eikä keskitytty olennaisiin juttuihin. Jakso tuntui ontolta pintaraapaisulta.

  VastaaPoista
 4. Jakso ei muuten olisi varmaankaan ollut kovinkaan hyvä, mutta valitettavasti kaikki jaksot joissa on Cas ja Meg ovat mielestäni parhaimmistoa :D

  VastaaPoista
 5. nyt se on katsottu nimittäin salkkareiden toinen dvd boksi olipahan priimaa tavaraa ja yhdessä jaksossa vieraili samin ja deanin näyttelijät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että ihan Salkkareissa? Sepon ja Ismon kanssa? :-)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails