perjantai 4. toukokuuta 2012

0720 - The Girl With the Dungeons and Dragons Tattoo
Vaikka Sam ja Dean ovat nyt periaatteessa omillaan, ilman Castielia ja ilman elävää Bobbya (sekä ilman Metallicaria!), niin kyllä he aina apua saavat. Ja nyt he saavat sitä punatukkaiselta, suloiselta ja veitsenterävältä hakkerilta nimeltään Charlene "Charlie" Bradbury. Minusta tuli heti Charlie-fani, ja toivon näkeväni hänet uudestaan. Tämä oli hyvä jakso, joka ei todellakaan pettänyt odotuksia.


Nyt kun kauden loppu lähenee, päästään taas ison juonen kimppuun. Leviathanit, nuo ihmiskuntaa uhkaavat ällöt pirulaiset. Minua kyllä ärsyttää, että niitä on käytetty tällä kaudella niin ryppäyksittäin ja väliin on heitetty kaikenlaista tylsää tavaraa. Koska silloin kun Leviathanit ovat mukana, kaikki muuttuu mielenkiintoisemmaksi.


Tuo Dick Romankin on jotenkin niin ihanan niljakas tapaus, että minä oikein toivon että hänen kuolemaansa pitkitettäisiin jotta sitä saisi katsoa mahdollisimman pitkään. Mutta mitä Bobbylle tapahtuu jos hän rupeaa liiaksi kostamaan Dickille? Voi Bobby, sinun pitäisi tietää ettei kukaan kummitus pysty lopulta hillitsemään muutosta kiltistä kotikummituksesta kostonhimoiseksi hulluksi hengeksi.


Ensi viikolla enkelitkin tulevat taas mukaan peliin. Aijai, jännäksi menee! Ja sitten kahdeksannella kaudella näemme Charlien taas, eikö niin?

Pinnallisten huomioiden osio:


Hermione-nukke. Ihana. Siis aivan ihana!


Tämä Deanin pikaflirttikoulu oli kyllä hulvaton. :-D


Minä haluan Metallicarin takaisin. Heti kiitos.

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin myös tästä Charlien hahmosta! :0) Jep, noi Leviathanit tuotiin kauden alussa esille todella voimallisesti, mutta petyin toteutukseen, kirjoittajat olisivat voineet asiaa hyödyntää paremmin. Mutta TÄMÄ JAKSO on kauden parhaimmistoa!

    VastaaPoista
  2. woohoo, yksi kauden parhaimmista jaksoista! Charlie oli loistava, ihanaa, että sarjassa oli edes yhden jakson ajan nainen, joka ei ole pahis, mutta on varustettu persoonalla!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails