maanantai 23. huhtikuuta 2012

0719 - Of Grave ImportanceHello, I'm Bobby and I'm a ghost.

Jaksossa esitellään kummituksena olemisen aakkoset, jotka Bobby selvästikin oppii erittäin nopeasti. Kiva saada välillä vähän perinteisempää kummitustarinaa kehiin.

Jakso herättää myös kysymyksen, että miten jotkut kummitukset jäävät tänne hengailemaan ja jotkut pääsevät jatkamaan eteenpäin. Miksi jotkut jäävät muuten vaan tai jopa haluavat jäädä? Etenkin Bobbyn päätös jäädä tähän maailmaan herättää kysymyksiä, tietäähän hän mitä kummituksille tapahtuu kun ne vanhenevat. Mutta Bobbylla taitaakin olla kana kynittävänä. Odotettavissa on varmaan itkuinen loppu kaudelle, kun Bobby siirtyy viimein ajasta iäisyyteen.


Supernaturalin kaksi kautta jatkunut melko hyvä osumatarkkuus mielenkiintoisten naissivuhahmojen suhteen jatkuu. Annie oli aika kiva tuttavuus. Annie oli hyvä hahmo ja pätevä nainen, häntä olisi suonut näkevän enemmänkin.


Odotin juonipaljastusten perusteella jotain aivan kamalaa saippuadraamaa, mutta Annien ja poikien sekä Bobbyn menneessä tapahtuneet seksuaaliset kohtaamiset olikin käsitelty ihan hauskasti.Ensi viikolla sitten lisää Leviathaneja ja Dickiä. Lisää Dickiä. Heh. :-D

Pinnallisten huomioiden osio:

Sam, Dean JA Bobby. Joillakin naisilla vaan käy flaksi. :-)

Minä muistan Jamie Lunerin Melrose Placen Lexi Sterlinginä. Aika mimmi hän oli silloinkin.


Suihkuverhot pitäisi kieltää ja korvata läpinäkyvillä suihkuovilla. Etenkin televisiossa.


The rules of hair care are simple and finite.


Voitteko muuten kuvitella, millainen haju tässä ruumishuoneessa mahtaa olla? Onneksi Bobby ja Annie olivat kuolleet eivätkä näin ollen haista mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails