sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

0718 - Party On, GarthTaitaa se rytmitys joskus sittenkin onnistua tältä sarjalta. Odotin tästä jaksosta hieman rasittavaa äijähuumorilla höystettyä pelleilyä, mutta sainkin jotain muuta.

Tämä oli oikein hyvä kummitusjakso, jossa selvitettiin syvällisempiäkin asioita menemättä silti liikaa lässyttämisen puolelle. Sam vaikuttaa olevan aidosti häiriintynyt siitä tavasta, millä hän pääsi Luciferista eroon. "The damn tape on The Ring, ...OK because I passed on the crazy." En minäkään haluaisi olla se videokasetti.


Garth toimii minun mielestäni hahmona ihan hyvin. Hän voisi olla aivan hirveä ja rasittava, mutta sen sijaan hän on oikeastaan aika miellyttävä. Pienissä annoksissa. Mahtava biisi hänellä ainakin soi radiossa.


Viikon hirviökin oli ihanan kauhea ja pelottava. Alkoholimörkö on aika vänkä tapaus, mutta mistä tietää onko kännissä näkemäsi hirviö todellakin joku mörkö vai pelkkä hallusinaatio? Viinalla kun on paha tapa tehdä tepposia näkökyvylle.

Ja sitten tuli se lopun jymy-yllätys, joka iski minuun ainakin täysillä takavasemmalta: BOBBY! Minulla oli häntä niin paljon ikävämpi kuin Castielia. Niin ikävä, että tirautin lopussa pari kyyneltä. Koska se nyt vaan on niin että Bobby on paras ja Bobbyn kuolema oli väärin.


Ilmeisesti näemme Bobbya myös ensi jaksossa, joka esitetään vasta huhtikuun 20:s. Toivottavasti Bobbyn paluu liittyy johonkin kivaan (turha toivo, tiedän) ja toivottavasti näemme myös Leviathanit uudestaan.

Pinnallisten huomioiden osio:

Miten saatoinkaan unohtaa, että "Party on, Garth" on Wayne's World -elokuvasta! Tuota tuli hoettua aikoinaan aika paljon.

Sam ja Dean ovat kännissä aika hauskoja.

Sam: Can you even get drunk anymore? It's sort of like drinking a vitamin for you, right?
Dean: Shut up.

Kiva että Deanin runsas alkoholinkäyttö kelpaa jo vitsin aiheeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails