torstai 8. maaliskuuta 2012

0715 - Repo ManJa jälleen kerran olen kirjoittanut jakson nimen aikaisemmin väärin. Se on Repo Man, ei Repo Men. Pahoitteluni. Pitää olla vastaisuudessa tarkempi.

Jeffrey on mies, joka tykkää olla riivattu. Hänestä se oli ihanaa. Ei ainoastaan ihanaa, hän oli rakastunut häntä riivanneeseen demoniin. Koska Jeffery on psykopaatti. Klassinen sarjamurhaaja, joka otettiin demonikoulutukseen jotta hänestä saataisiin helvettiin tehokas kiduttaja. Ihan skitso juonenkäänne, ja aika sairas. Että demonit eivät riivaa ihmisiä ainoastaan huvin vuoksi, vaan etsiäkseen "lahjakkuuksia" helvetin kidutuskammioihin.


Mutta eivätpä nämä meidänkään pojat kovin kaukana skitsosta ole. Alussa nähty demoninriivaus ei ollut mitään siistiä raamatunlukua vaan aika epämiellyttävän väkivaltaista katsottavaa. En tiedä, onko kyse vain omasta tulkinnastani mutta jollakin tasolla Sam ja Dean tuntuivat jopa nauttivan siitä. Ja Sam puolestaan päästi Luciferin pannasta. Paha virhe. Siinä murenee Samin mielenterveys kuin vanha kanankakkaseinä. Mihinköhän se poika vielä joutuu?


Pinnallisten huomioiden osio:

Vilaus! Siinä se on! Tule takaisin, Metallicar!


Deanin amuletti. Hieno silaus jaksoon, menneitä kun muistellaan. Mitäköhän sille kuuluu? Vieläkö se on jossain roskiksessa siellä motellissa siellä jossain jonne Dean sen heitti?


Kieli. Kaksihaarainen. Yök.


Voi, miten vilpittömän iloinen Lucifer on siitä, että Sam huomioi hänet! Mark Pellegrino on kyllä todella hyvä näyttelijä.


Taito nukahtaa heti kun on väsynyt, on hieno taito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails