tiistai 14. helmikuuta 2012

0714 - Plucky Pennywhistle's Magical MenagerieVoi Sam-raukkaa! Joutua nyt tuolla tavalla pellejen ympäröimäksi. Ei saisi nauraa toisen kärsimyksille, mutta kyllä minua vaan nauratti. On niin outoa nähdä muuten niin peloton Sam Winchester ihan lamautuneena. Kaikki ne ilmeet, ne väistöliikkeet, se hermostunut tutina on tietenkin oikeista pelkotiloista kärsiville kaikkea muuta kuin hauskaa. Mutta näin TV-ruudun takaa katsottuna se oli hulvatonta.


Jakso ei sinänsä tuonut tämän kauden tarinaan mitään uutta, mutta se oli hauska ja virkistävä välipala muuten aika raskaassa kaudessa. Minusta on hyvä, että sarjan tekijät muistavat välillä palata Samin pellepelon kaltaisiin yksityiskohtiin päähenkilöiden persoonista. Jaksossa nostettiin myös esille Johnin tapa dumpata pikku-Sam Deanin harteille metsästysreissujensa ajaksi. Toki Deanin olisi pitänyt huolehtia veljestään paremmin, mutta kuinka paljon voi hormoniensa vallassa olevalta teini-ikäiseltä pojalta odottaa? 
 
Tämän jakson jälkeen lupaan itselleni, että en koskaan pakota lastani pitämään syntymäpäiväjuhliaan missään Mäkkärissä tai vastaavassa. Liian pelottavaa.


Ensi viikolla pääsemme taas demonien kimppuun. Koska kuka sieltä Samin pään sisältä kurkistaakaan? Siinäkin mielessä jakso sulahtaa hyvin jatkumoon, Samin horjuva mielenterveyshän on ollut koko kauden ajan teemana.

Pinnallisten huomioiden osio

No onhan tuo nyt aika pelottava.


I am the Eggman. I am the Walrus. Coo coo ca choo.


"So we got dick on Dick?" Heh. :-D


Meta-Kripke käsikirjoitti Octocobra-nimistä elokuvaa jaksossa The French Mistake.


Deanin päätös pysyä erossa kauniista naisista piti melkein vuorokauden. Hienoa. :-)


Myönnetään, että nauroin tälle ääneen. Dean oli oikeassa jaksossa Houses of the Holy, kun hän sanoi että yksisarviset tuottavat peffastaan sateenkaaria.


Tämä näyttelijä, Michael Beck, on Anna-enkeliä esittäneen Julie McNivenin aviomies.


Deanin keskustelu tämän pienen pojan kanssa oli aika suloista ja hauskaa. Dean on hyvä lasten kanssa.


Ei saisi nauraa, mutta...


...oi hyvänen aika, kyllä saa! HA HA HA! :-D


Dean saa yhä iloa lasten leluista. Kuinka suloista. Kyllä minäkin kai olisin salaa yhä iloinen, jos saisin My Little Pony -ponitallin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails