tiistai 7. helmikuuta 2012

0713 - The Slice GirlsDean tekee Amatsonin kanssa lapsen. Ja sitten se lapsi yrittää tappaa Deanin. Siinä jakso tiivistettynä.

Olihan se odotettavissa, että tuolla Deanin - sanotaanko - aktiviteettiasteella ilmestyy lapsi joku päivä oven taakse koputtelemaan. Mutta tietenkin Supernatural tekee tämän omaan kauhutyyliinsä ja Deanin tytär on aito Amatsoni, joka kolme päivää kestäneen lapsuusvaiheen jälkeen tulee tappamaan faijansa. Ainoa vaan, että setämies Sam ehtii väliin ja tappaa tytön ensin.


Jakso ei ollut mielestäni mitenkään erikoinen, lähinnä sillä vaan pohjustettiin tietä kohti kauden loppua, kostoa ja sitä, että hirviö on hirviö vaikka voissa paistaisi. Vaikka se olisi lapsuuden ystävä tai oma tytär. Tämähän ei ole Supernaturalissa uusi teema, onhan esimerkiksi Sam joutunut pistämään kylmäksi naisen jota kohtaan hänellä oli tunteita, Bobby tappamaan oman vaimonsa ja Dean joutunut pitkään elämään sen tiedon kanssa että saattaa joku päivä joutua tappamaan veljensä. Niin että hymyjä ja aurinkoa vaan kaikille, joo.


Mutta hei, seksiä AC/DC:n tahtiin. Onhan sekin jotain.


Pinnallisten huomioiden osio:

Tämä Deanin viinan kulutus on tosiaan aika huolestuttavalla tasolla.


Kuten sanoin, seksiä AC/DC:n tahtiin. Kivaa. Deanin tatuointi. Kivaa.
Hei, tämä on pinnallisten huomioiden osio. ;-)


Oli muutenkin aika hyvin leikattu kohtaus.


Isoveljen kiusaaminen on Samista niin hauskaa. Ja niin minustakin. :-)


Hei, se on pormestari Wilkins Buffy, vampyyrintappajasta! Hei pormestari!


Tässä on odotettu jo yli puoli tuotantokautta ja alan käydä kärsimättömäksi. TUOKAA METALLICAR AUTO TAKAISIN!


Rahoitusalan ihminen tai ei, ei minulla ole mitään vaikeuksia ymmärtää, että joku nainen haluaa tehdä Deanin kanssa vauvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails