keskiviikko 18. tammikuuta 2012

0712 - Time After TimeJakson nimi onkin Time After Time eikä Time After Time After Time, niin kuin olin aikaisemmin kirjoittanut. Pahoittelen sekaannusta.

Ja taas matkataan ajassa taaksepäin.Tällä kertaa pojat tosin ovat samassa paikassa, mutta eri aikaan, mikä aiheuttaa omat päänsärkynsä. Aikamatkailu aiheuttaa minulle aina päänsärkyä noin ajatuksen tasolla, joten en halua ajatella sitä sen enempää. Jakso oli hyvä ja hauska, se riittää minulle.

Tykkään siitä, miten rouva sheriffi Mills saatiin mukaan tähän tarinaan. Hänen läsnäolonsa tuntuu luontevalta ja mukavalta, ja on hyvä että pojilla on joku lainvalvoja puolellaan. Minä niin pidän sheriffi Millsistä.


Myös Kronos oli aika mielenkiintoinen. Ennen niin vahva ajan jumala, joka ei nyt pysty hallitsemaan aikamatkailuaan vaan on pakotettu imemään viattomien ihmisten elämänmehuja, on toisaalta pelottava mutta toisaalta aika surullinen hahmo. Mutta mitä hänen ennustuksensa tarkoittaakaan? Samin ja Deanin tulevaisuus Leviathanien suhteen ei näytä kovin valoisalta.


Hauska idea, että kuuluisa lainvalvoja Eliot Ness olisi ollut myös metsästäjä. Miksipä ei, metsästäminen ja poliisityö ovat luonnollinen pari, molemmissa jahdataan pahiksia. Erilaisia tosin.


Ja sitten asiaan, eli kuinka hyvältä pojat näyttivätkään tässä jaksossa. Siis todella hyviltä! Jensen Acklesille sopii puku ja tuollainen sliipattu 1940-luvun look niin äärettömän hyvin. Ja sitten kun hänet vielä pistettiin samoihin kohtauksiin minun suuren 1990-luvun TV-ihastukseni Nicholas Lean kanssa niin voi hyvänen aika sentään. Kuumahan siinä tuli.


Ja seuraava jakso koittaakin sitten vasta parin viikon päästä. Isyysasiat putkahtavat esiin.

Pinnallisten huomioiden osio:
Sam: I can't believe I'm about to say this, but I hope you're watching cartoon smut, because reading Dick Roman crap over and over again is just self punishment.
Dean: It's called anime. And it's an artform.
Deanin meneminen puolustuskannalle harrastustensa suhteen on aina niin huvittavaa.


Sam: What, you going to look at more anime or are you strictly into Dick now?
Heh, missasin tämän ensimmäisellä kerralla. Oikeasti, tämä on yksi hauskimmista repliikeistä aikoihin! :-D


Mutta Dean nauttii kun saa nokittaa broidiaan. Asiaa!


Juu, ei, kyllä se tämän jakson näkemisen jälkeen on varmaa. En ole ateisti. :-)

3 kommenttia:

 1. Mä muistelinkin että sulla oli joku Krycek-addiktio.. Aikamatkailu aiheuttaa mullekin angstia mutta tämä oli kyllä hyvä jakso! Minusta Millsin läsnäolo oli suorastaan lohduttavaa, jännä miten aikuisia miehiä pitää mun puolesta silti olla valvomassa joku järkipäinen aikuinen, tuli mieleen että Mills oli Bobbyn korvike, toi järkeä ja lohtua tähän jaksoon..

  VastaaPoista
 2. Imdb lukee myös jakson nimenä Time After Time After Time, joten ihmekkös kun sekaannuksia on tullut. En kestä odottaa seuraavaa jaksoa!

  VastaaPoista
 3. Mä olen vihdoin ajan tasalla Supernaturalin kanssa :) Millsille peukkuja myös täältä. Ihan mahtinainen. Bobbyn korvikkeeksi voisi hyvin ajatella, kuten Ursula tuossa sanoikin jo.

  Minusta nämä aikamatkailujutskat ovat aina hupaisia. Vaikka ne usein tuntuvatkin vähän "täytteeltä" sarjassa, niissä on usein kivaa huumoria, mitä välillä kaivataan. Aika synkkähän tämä sarja muuten on ;-)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails