maanantai 9. tammikuuta 2012

0711 - Adventures in BabysittingNe siis oikeasti tekivät sen. Bobby on kuollut. Tai jotain. Hämmentävää. Nyt minä olen oikeasti hieman sanaton.

Onhan Supernaturalilla melkoisen vakiintunut historia pidettyjen ja rakastettujen sivuhahmojen tappamisesta, aina Johnista lähtien. Mutta jotenkin Bobbyn kuolema tuli silti puun takaa. Kyseessä on kuitenkin Bobby. Siis Bobby. Isähahmo. Vakiintunut osa sarjaa. Pitkäikäisin sivuhahmo. En todellakaan tiedä, mitä ajatella.


Samilla ja Deanilla alkaa myös olla neuvot vähissä, mutta kosto on hyvä motivoija. Minä olen heidän kanssaan samaa mieltä. Leviathanit ovat paitsi aiheuttaneet sen, ettei Metallicaria ole nähty moneen jaksoon, myös Bobbyn kuolema on heidän syytään. Paloiksi ja pataan vaan koko sakki, sanon minä.

Muuten tämän viikon jakso ei ollut sieltä huipuimmasta päästä, eipä tosin sieltä huonoimmastakaan. Viikon hirviöt olivat aika tavallisia, mutta pidin tuosta neuvokkaasta pikkulikasta. Olihan hän välillä hieman rasittava, mutta kukapa 14-vuotias ei olisi? Itse ainakin olin tuon ikäisenä tosi rasittava viisastelija.


Toivottavasti hänellä on edessään valoisampi tulevaisuus kuin mitä Samilla ja Deanilla oli tuon ikäisinä. Todennäköisesti ei, mutta ainahan sitä saa toivoa.

Pinnallisten huomioiden osio:

Onko Bobby sittenkään kuollut? Kuka sitten tyhjensi Deanin kaljapullon? Hmm?


Frank: Sure you're not a leviathan. Dick Roman's not a leviathan. Gwyneth Paltrow's not a leviathan...
No ei kai Gwyneth nyt sentään!


Dean: What she doing?
Frank: Being a naughty, bossy little girl.
Dean: I'd hate to ask for that in the non-porno version.
Minä arvasin, miten tämä keskustelu menee jo kun näin sen naispuolisen Leviathanin siellä pellolla. Joskus tämä sarja on aika ennalta-arvattava.


Minua pelotti tämä Deanin ilme enemmän kuin mikään muu tässä sarjassa pitkiin aikoihin.

2 kommenttia:

  1. Ei mulla muuta, mutta jakson loppu oli karmiva kun Dean harjoitteli sitä hymyä yksikseen kun Sam rupesi nukkumaan. Ei näin!

    VastaaPoista
  2. Tässä vaiheessa nyt itsekin menossa, ja samaa mietin heti tuosta tyhjentyneestä kaljapullosta. Uusimpien jaksojen postauksessa olet saattanut jotain uutta Bobbysta kirjoittaakin, mutten ole spoilereiden tähden lukenut :D Juurikohan tekisivät faneille Bobbyn suhteen tällaisen poistumisen, ei tunnu loogiselta..ehkä kauden vihoviimeinen jakso paljastaa sen kummitelleen kaiken aikaa :P
    Totta muuten tuokin, että joiltain osin sarja on näinkin monen kauden ja jakson jälkeen usein ennalta-arvattava

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails