torstai 8. joulukuuta 2011

0710 - Death's DoorMitä tapahtui? Tai siis, mitä tapahtuu? Pääsimme kurkistamaan Bobbyn menneisyyteen samalla kun eräs noutaja (joka näytti erehdyttävän paljon Chuck Shurleylta) jahtasi häntä. Eikä se menneisyys ole mitenkään kiva, kuten jo tiesimme.

Luulitko, että Bobbyn menneisyyden pahin muisto on se, kun hän joutui tappamaan demonin riivaaman vaimonsa? Ehei. Sitä ennen hän ampui pikkupoikana väkivaltaisen alkoholisti-isänsä itsepuolustukseksi. Vitsit, tämä sarja on joskus niin mieltäylentävää katsottavaa.


Toisaalta olihan se liikuttavaa nähdä, että Bobbyn hyvät muistot liittyvät Samiin ja Deaniin. Jätkien kinastelu elokuvista - Chuck Norris vastaan Jet Li - oli aika hauskaa. Ilmeisesti poikien oleskelu Bobbyn luona on aina ollut heille se lähin normaalielämää vastaava paikka.


Mutta mitä nyt tapahtuu? Mitä Bobbyn kirjaamat numerot tarkoittavat? Ja ennen kaikkea: Missä Bobby on? Mitä hänelle on tapahtunut? Ei kai hän vaan ole kuollut?!?!? Tästä tulee pitkä tauko.


Pinnallisten huomioiden osio:

Minä ihan oikeasti luulin, että Chuck/Jumala on tullut hakemaan Bobbya. Kunnes tajusin, ettei tuo ole Chuck, ainoastaan kaksoisolento.


Chuck Norris. Jet Li ei oikein iske.


Kiva nähdä Rufusta taas. Sama vanha yrmy itsensä.


John haluaa että Dean opettelee aseen käyttöä, mutta Bobby heittelee hänen kanssaan palloa. Se on kivaa.


Tämä oli lyhyt, mutta hyvä kohtaus. Sam taistelee yhä pään sisäisten ääniensä kanssa.


Siis kuka ei tykkää lakritsista? Sam on joskus tosi outo.


3 kommenttia:

 1. Jakso oli todella mielenkiintoinen ja alan olla yhä enemmän sitä mieltä, että tällä seiska kaudella on mahdollisuuksia. Toivottavasti kausi jatkuisi yhtä mielenkiintoisena loppuun asti. :)

  Bobbyn kohtalo ja jakson loppu sai hirveän hämmennyksen aikaan. Eikai Bobby nyt oikeasti kuole kun siltä niin kovasti vaikuttaisi, EIHÄN :O Nyt vain odottaa viikkojen kuluvan nopeaa, että pääsee näkemään mitä Bobbylle käy.

  Poikien väliset kohtaukset olivat todella sympaattisia ja sopivat jaksoon loistavasti. Tykkäsin myös todella paljon kun Bobby kehui poikien olevan hänen adoptiolapsiaan :) <3

  VastaaPoista
 2. Olisihan se aika veto jos Bobby kuolisi. Hän kun on melkein sarjan kolmas (tai neljäs, jos auto lasketaan) päähenkilö.

  VastaaPoista
 3. Katsoin eilen tämän jakson (olen jäänyt vähän jälkeen näissä tänä vuonna...) ja olihan varmasti kauden paras jakso tähän mennessä! Voi Bobby :( Pahastihan tuo nyt näytti siltä, että hän oikeasti kuoli. Mutta jääkö aaveeksi vai mitä? Harvoinhan tässä sarjassa keskeiset hahmot pitkään ovat kuolleena olleet.

  Minä en ole ollut vielä oikein vakuuttunut tästä uudesta kaudesta, mutta kieltämättä eilen katsoin melkein tippa linssissä...

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails