lauantai 5. marraskuuta 2011

Jakson 0708 - Season Seven, Time For a Wedding -promotraileri

Tällaista ››
No johan on. :-OJa kuten Zap2it -sivusto meille kertoo, morsian on vanha tuttu. Ja Sam kuvittelee tämän olevan aitoa.

Joten, arvailu alkakoon. Kuka on morsian? Minun arvaukseni osuu Megin kohdalle. Tai voihan se olla se hullu Becky-wincestaajakin.

8 kommenttia:

 1. Oma veikkaukseni on joko Ava tai Ruby, morsiamen hunnunalta näytti pilkistävän jotain tummaa joten pohjustan veikkaukseni siihen. Ens perjantaina selviää, itseäni kyllä rupesi jo vähän jänskättämään!

  VastaaPoista
 2. Mutta Ava ja Ruby ovat molemmat kuolleet. Aika epätodennäköistä, että se olisi kumpikaan heistä. Tosin eipä se kuolema ole koskaan ollut tässä sarjassa lopullinen asia, joten ken tietää.

  VastaaPoista
 3. Jos elossa olevista pitäis valita, niin vois olla vaikka se huutokauppakamarin pitäjän tytär, en muista nimeä, olikos se ny siitä Provenance-jaksosta, vai muistanko ny ihan väärin? Olis ainakin tumma... En oikeen muista kenen kaikkien kans Samilla on synkannu, ja ennen kaikkea, ketkä olis jääneet eloon... :0) Samin tyttiksillä on ollut paha tapa delata jossain vaiheessa sarjaa..

  VastaaPoista
 4. No sitäkin mietin että melkein kaikki ovat kuolleet ja kun en noita elossa olleista muistanut oikeastaan ketään kuka voisi olla todennäköinen niin annetaan kuolleista veikkaukseksi Ava tai Ruby.

  mutta kuten Anonyymi muistutti niin se huutokauppakamarin tytär tosiaan jäi eloon ja niillä synkkasi Samin kanssa hyvin. Oliko tytön nimi Sarah? tai joku muu S:llä alkava? Laitetaan kyseinen tyttö siinä tapauksessa todennäköisemmäksi veikkaukseksi :) perjantaina se selviää! Ketään muuta en eloonjääneistä sitten Samin morsiameksi huolisi :o)

  VastaaPoista
 5. Kuolleista myös Bela, vaikkei Bela kyl ollu Samin tyttis, mut Samilla oli muistaakseni jotain kuumia ajatuksia jossain jaksossa hänestä(?), ja sit Madison. Tiedän, ettet Anzi oikein digannut tota Belaa, mut pitipä hänetkin ny mainita.. ;0) Ava/Ruby/Bela/Madison vaiko Sarah(?)....perjantaina (tai siis lauantaina)näemme kuinka paljon yllätymme nähdessämme morsion ;)

  VastaaPoista
 6. Eikö minulla ollut täällä sääntö, ettei Brittinartusta saa puhua? No, nyt on. :-)

  Minä veikkaan yhä Megia, vaikka Sarah olisi kyllä kiva nähdä taas. Sarah oli ihana.

  VastaaPoista
 7. Sorry, en muistanutkaan ettei #¤%& saanut mainita.. ;) Muistin #¤%&n, ku katoin Vampyyri päiväkirjoja subilta...ja katos vaan, kukapa siellä luuraskaan yhtenä vampyyrina!

  VastaaPoista
 8. Olihan se morsian sitten Becky hullu wincestaaja! :s

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails