torstai 24. marraskuuta 2011

0709 - How To Win Friends and Influence MonstersMikä on suorin keino vaikuttaa ihmisiin? No ruoka tietenkin. Tie ihmisten sieluihin käy vatsan kautta. Kun saat pikaruokaa mussuttavat sohvaperunat valtaasi roskaruoan avulla, hallitset koko maailmaa. Ystävämme Leviathanit johtajansa Dickin (tirsk!) johdolla ovat tajunneet tämän varsin hyvin. Niin hyvin, että myös rakas hampurilaisfani-Deanimme meinaa jäädä heidän haaviinsa. Onneksi syömisistään tarkemmat Bobby ja Sam äkkäävät juonen. Mutta ei ilman seuraamuksia.


Mitä Leviathanit suunnittelevat? Kuinka pitkälle heidän suunnitelmansa on edennyt? Ovatko he lopulta liian iso pala Winchesterin pojille haukattavaksi? Jännää!


Kaiken stressaamisen ja kriiseilyn jälkeen oli oikeasti hauska nähdä Dean välillä rentona. Vaikka hän oli huumattu, niin silti tämä elämästä ja ruuasta rennosti nauttiva Dean oli virkistävää katsottavaa ja Ackles esitti häntä todella hauskasti.Ja vaikka nyt muuton aikana pikaruoka on ollut paras ystävämme ja tiedostan tekopyhyyteni sanoessani tämän, niin: Kyllä roskaruoka on ällöttävää. Tuo Turducken leipäkin, johon tungetaan kolmea erilaista lintua kuulostaa oksettavalta. En minä menisi ihan tuolle Samin salaattilinjallekaan, mutta silti.


Seuraavassa jaksossa jännäämme, mitä Bobbylle tapahtuu! Bobby! Ei! Älä mene! ;-(Pinnallisten huomioiden osio:

No onhan tuo aika murju. Jopa murjuihin tottuneille."You shoot Bambi's mother."
Bobby <3Ampuu silmät kiinni. Siistiä.


Se söi itsensä. Söi! Itsensä!


The Rise of Dick. Tsih! Ne sano pippeli!

1 kommentti:

  1. Saman huomasin, et Ackles osas olla rentona.... ja SYÖMISEN taidon. Olemme nähneet näiden vuosien varrella Deanin syövän PALJON ja useinmiten nauttien joka palasta. Ackles osaa eläytyä hyvin syömiseen...joka kerta ;DDDD Taitaa privaatistikin tykätä ruuasta ;0) T:SV

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails