maanantai 14. marraskuuta 2011

0708 - Season Seven, Time For a Wedding!
Ja se tehdään taattuun Supernatural-tyyliin. Onko kyseessä rakkaus? No on, tavallaan. Taikajuoman aiheuttama sellainen. Kuka on sulho? Sam. Ja paljon arvailtu morsian on, kukas muu kuin kreisi fanityttö Becky Rosen. Beckyllä on vähän ongelmia.


Jakso tarjosi hyviä nauruja ja muutaman ihan terävän kommentin fanien käyttäytymisestä. Oli kiva nähdä demoneja taas ja huomata, että Crowleyllakin–niin kiero ketku kuin hän onkin–on sääntönsä. Ja oli hauskaa saada tietää, että Sam ja Dean menevät kerran vuodessa viikoksi Las Vegasiin pitämään hauskaa.


Mutta minua häiritsi tämän jakson pohjavire, joka oli samaan aikaan surullinen ja epämiellyttävä. Siinä missä Becky oli aikaisemmin sopivan rasittava mutta silti hupaisa hahmo, hänestä tehtiin nyt inhottavalla tavalla epätoivoinen ja jotenkin surumielinen hahmo. Miksi hänen pitäisi automaattisesti olla jokin luuseri vain siksi, että on intohimoinen fani?


Vaikka Samin suhtautuminen Beckyn "fanivihkoon" kyllä kirvoitti mukavat naurut, niin siinä oli samalla jotain todella surullista. Fanitus on mukavaa ja se ei katso ikää, mutta eikö tuollainen vihkoihin piirtely yms. saisi jäädä sinne kouluaikoihin?


Toiseksi, kuvitelkaa Sam-Becky -asetelma toisin päin. Ja kuvitelkaa sitten se sänkyynsitomiskohtaus niin, että sitoja on mies ja sidottu nainen. Naurattaako? Ei minua ainakaan. Eikä naurattanut nytkään. Supernaturalilla on aikaisemminkin ollut mielestäni vähän kyseenalainen suhtautuminen tällaiseen käytökseen, esimerkiksi jaksossa Wishful Thinking, eivätkä asenteet näytä parantuneen.


Minusta koko asetelma oli ahdistava ja ällöttävä, enkä pitänyt siitä yliolkaisen humoristisesta tavasta, jolla siihen suhtauduttiin. Toki Becky sai kuulla kunniansa, pelasti poikien hengen ja toivottavasti ottaa opikseen (ja ehkä päätyy yhteen Garthin kanssa), mutta koko kuvio oli silti minusta epämiellyttävä.


Eipä kaiken tarvitse aina kivaa olla, etenkään Supernaturalissa, mutta joskus toivoisin että tämän sarjan tekijät ajattelisivat hieman tarkemmin mitä kirjoittavat.

Silti, kiva nähdä että pojat ovat taas sopineet. Eteenpäin mennään, sanoi mummo lumessa!Pinnallisten huomioiden osio:

Dean alkaa taas päästä vireeseen.


Minä en vieläkään osaa suhtautua tähän autoon.


Tiesittekö että Becky on oikeasti Twitterissä? Kyllä, hän on.


Dean: Have you forgotten the lifespan of your average hook up?
Hauskaa, että myös Dean on huomannut veljensä hoitojen kohtalon.


Vohvelirauta. :-D Me saimme häälahjaksi munankeittimen. Se on kellarissa alkuperäisessä pakkauksessaan, käyttämättömänä.

2 kommenttia:

 1. http://homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN7x08/SPN_0607.jpg tässä kohtaa kykenin vain ajattelemaan kuinka iso käsi jollain miehellä (Jaredilla) voi olla :o melkein samankokoinen kuin Beckyn pää!

  Samin ollessa sänkyyn sidottuna ja mumistessaan sukka suussa niin se kohta ei toiminut. Sitä sukkaa ei ollut edes mitenkään sidottuna ja Sam ei muka pystynyt sylkemään sitä pois, loogisuus?

  Muuten jakso oli hauska ja tykkäsin siitä tosi paljon, vieraileva tähtikin oli ihan älyttömän kiva :>

  Ja voi Beckyä, vaikka niin intohimoinen fani onkin niin ei siltikään ymmärtänyt ettei mitään saa ilmatteeksi ja tienristeysdemonien kanssa ei kannata leikkiä. Pelkäsin muuten yhdessä vaiheessa oikeasti Beckyn tekevän sopimuksen sen demonin kanssa :o Onneksi Becky kuuli järjen äänen ja auttoi poikia, sekä konkreettisesti pelasti Samin hengen. :)

  VastaaPoista
 2. mikä.ihmeen.auto. Oh God.
  mielenkiintoinen näkemys sulla oli jaksoon.se kuulostaa hauskalta ja moni olisi varmasti vain kertonut hauskat osat jaksosta ja hehkuttanut sen huumoria mutta sä keskityit myös muihin, vakavampiin asioihin ja se on hyvä juttu :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails